Fehérboros garnélarák tejszínes mártással
A tengeri gyümölcsei híres afrodiziákumok, de közülük is az egyik legfinomabb a garnélarák. Készítsd el te is!

Ez is érdekelhet

Igazi szelfi-király a Mate 40 Pro (x)

Szex. Gyilkosság. Hatalom - Megjelent az év legforróbb thrillere! (x)

Olyan versenyeken veszek részt, amik ellen a testem tiltakozik - Interjú Szőnyi Ferenc ultratriatlon-világbajnokkal (x)

Lakberendezési trendek téli átalakításhoz (x)

Plüsshódok a beteg gyerekekért (x)

Hogyan gondozd a kutyádat? Egészség most és mindenkor (x)

Házassági évforduló (x)

„Megpróbálom kihozni ebből a helyzetből is a legjobbat” - interjú Sári Évivel (x)

beauty and style

A fekete leggings nem nadrág, de az utcán is bevethető, ha erre figyelsz: így variáld nőiesen »

Nőies egészruhák telt alakra, amik a kabát alatt sem mutatnak tömzsinek: alakformáló fazonok, árakkal »

Ez a nőies retró frizura okozta idén a legnagyobb meglepetést: nem, ez már nem az a focistahaj »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A garnélaráktól sokan ódzkodnak, mert félnek a pucolás nehézségeitől. Ne kövesd az ő példájukat, mert a pici kis rákokat már előre megtisztított változatban is megveheted.

Készíts az apró húsból ínycsiklandó vacsorát, amely vágyfokozó hatása miatt tökéletes lehet Valentin napján. Vedd kezedbe a fakanalat, és próbáld ki egyszerű, hipergyors receptünket!

Fehérboros garnélarák tejszínes mártással

Hozzávalók:

  • 60 dkg garnélarák
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 dl főzőtejszín
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 dl fehérbor
  • 1 dl olaj
  • 1 citrom
  • bors

Az olajat hevítsd fel, a konyhakész garnélarákok minden oldalát süsd át. Locsold rá a fehérbort, szórd rá az áttört fokhagymát és a finomra vágott petrezselymet, valamint add hozzá a citromlevet is.

Ízlésed szerint sózd, borsozd, majd nagyjából tíz percig párold a borban. Keverd hozzá a tejszínt, hagyd, hogy besűrűsödjön, és már tálalhatod is.

Ezt is szeretjük