Vágyfokozó zellerkrémleves
Ha nem csak a szexi fehérneműre bíznád a Valentin-este alakulását, akkor készülj olyan vágyfokozó ételekkel, mint például a zeller.

Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Ezt idd reggelire, ha laposabb hasat szeretnél: vízhajtó smoothie céklával »

Egyszerű őszi smink, amit mindenki el tud készíteni »

A szupermasni most a legmenőbb az Instán – Így tedd a hajadba, hogy nőies legyen »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A zeller az egyik legismertebb afrodiziákum, így a belőle készült krémleves garantáltan meghozza majd az egymásra való étvágyatokat. Elkészítése sem bonyolult, akkor is könnyedén összedobhatod, ha még tapasztalatlan vagy a konyhában.

Próbáld ki ízletes receptünket, és lepd meg a párod egy tökéletes előétellel a szerelem ünnepén!

Zellerkrémleves

Hozzávalók:

  • 6 dl tejszín
  • 4 evőkanál liszt
  • 2 fej zeller
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 tojássárgája
  • vaj

A zellert tisztítsd meg és szeleteld fel. Tegyél fel nagyjából egy liter vizet főni, sózd meg egy kicsit, és a megtisztított egész hagymát rakd bele. Pici vajat olvassz fel egy serpenyőben, tedd rá a zellert, és ha kicsit megpirult, öntsd a vízbe. Addig főzd, míg a zeller megpuhul. Ha a víz elfő, pótold!

Vedd ki a hagymát belőle, majd húzd le a tűzről, és turmixold össze. A tejszín felét és a lisztet némi vízzel keverd össze, és habard be vele a levest. Ha nem elég sós, akkor fűszerezd még, és forrald néhány percig. A maradék tejszínt a tojássárgákkal, valamint egy merőkanálnyi levessel keverd össze, és add a leveshez. Forrald fel, és már tálalhatod is.

Ezt is szeretjük