Fehérboros garnélarák tejszínes mártással
A tengeri gyümölcsei híres afrodiziákumok, de közülük is az egyik legfinomabb a garnélarák. Készítsd el te is!

Ez is érdekelhet

Tiltott szerelem a Szegedi Szabadtéri Játékokon (x)

A nyugdíjasotthonból mentek fellépni: 40 év után újra színpadra álltak a szereplők (x)

„Azt mondták, örökre feküdni fog” (x)

A szabad gyöknek mindent szabad? (x)

Van, amiben nagyon rosszak a magyarok - az utolsó helyen állunk az EU-ban, és ez szomorú

beauty and style

Feszesítő, mélytisztító arcpakolás 2 hozzávalóból: azonnal felfrissíti a bőrt »

A vízálló csizma ma már csak fogalom? Néhány fontos piktogram, amivel jó, ha tisztában vagy vásárláskor »

Jodie Foster 56 évesen is gyönyörű: nem takargatja ősz haját, mégis fiatalabbnak néz ki a koránál »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A garnélaráktól sokan ódzkodnak, mert félnek a pucolás nehézségeitől. Ne kövesd az ő példájukat, mert a pici kis rákokat már előre megtisztított változatban is megveheted.

Készíts az apró húsból ínycsiklandó vacsorát, amely vágyfokozó hatása miatt tökéletes lehet Valentin napján. Vedd kezedbe a fakanalat, és próbáld ki egyszerű, hipergyors receptünket!

Fehérboros garnélarák tejszínes mártással

Hozzávalók:

  • 60 dkg garnélarák
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 dl főzőtejszín
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 dl fehérbor
  • 1 dl olaj
  • 1 citrom
  • bors

Az olajat hevítsd fel, a konyhakész garnélarákok minden oldalát süsd át. Locsold rá a fehérbort, szórd rá az áttört fokhagymát és a finomra vágott petrezselymet, valamint add hozzá a citromlevet is.

Ízlésed szerint sózd, borsozd, majd nagyjából tíz percig párold a borban. Keverd hozzá a tejszínt, hagyd, hogy besűrűsödjön, és már tálalhatod is.

Ezt is szeretjük