Fehérboros garnélarák tejszínes mártással
A tengeri gyümölcsei híres afrodiziákumok, de közülük is az egyik legfinomabb a garnélarák. Készítsd el te is!
A garnélaráktól sokan ódzkodnak, mert félnek a pucolás nehézségeitől. Ne kövesd az ő példájukat, mert a pici kis rákokat már előre megtisztított változatban is megveheted.
Készíts az apró húsból ínycsiklandó vacsorát, amely vágyfokozó hatása miatt tökéletes lehet Valentin napján. Vedd kezedbe a fakanalat, és próbáld ki egyszerű, hipergyors receptünket!
Fehérboros garnélarák tejszínes mártással
Hozzávalók:
- 60 dkg garnélarák
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 dl főzőtejszín
- 1 csokor petrezselyem
- 1 dl fehérbor
- 1 dl olaj
- 1 citrom
- só
- bors
Az olajat hevítsd fel, a konyhakész garnélarákok minden oldalát süsd át. Locsold rá a fehérbort, szórd rá az áttört fokhagymát és a finomra vágott petrezselymet, valamint add hozzá a citromlevet is.
Ízlésed szerint sózd, borsozd, majd nagyjából tíz percig párold a borban. Keverd hozzá a tejszínt, hagyd, hogy besűrűsödjön, és már tálalhatod is.
Dilemma podcast
A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- valentin nap
- afrodiziákum
Fűszeres avokádósaláta
- valentin nap
- afrodiziákum
Vágyfokozó zellerkrémleves
- férfi
- csirke