18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A legforróbb pasifogó praktika

Bevállalós csajoknak

Turbózd fel flörtkelléktáradat, és ismerd meg a legbiztosabb fegyvert, hogy villámgyorsan behálózd a pasit.

Ha valakivel kapcsolatba akarsz kerülni, annak legjobb módja az érintés. A testi kontaktus azonnal visszatükrözi, hogyan érez az illető irántad, és nem utolsósorban abban is segíthet, hogy bátortalan udvarlódnak végre tudtára add, hogy a tűzforró flört után végre ideje a tettek mezejére lépni. Hogy hogyan közeledhetsz úgy a pasihoz, hogy ne hozd zavarba, és egy pillanat alatt behálózd? Eláruljuk, melyik helyzetben miként vesd be magad a biztos eredményért!

Hogyan érintsd meg a pasit?

Minél jobban tetszik valaki, annál többször érintsd meg! Minél többször simogatod meg, annál inkább viszonozza majd ő is közeledésed. Ha mintegy véletlenszerűen megérinted a kezeddel a pasit, szinte lehetetlen, hogy ne találjon viszonzásra ez a gesztus, feltéve, hogy ugyanannyira érdeklődik irántad, mint amennyire ő felkeltette az érdeklődésedet.

Ha minduntalan testközelben vagytok, és a kezetek súrolja a másikét, az egyáltalán nem véletlen: biztos jele annak, hogy nyert ügyed van!

Vannak más módszerek is arra, hogy véletlennek tűnjön a dolog. Mutass rá valamire, majd ujjaiddal érintsd meg az alsó karját: banálisnak tűnhet a trükk, de hidd el, működik! Azzal is megteheted az első lépést, ha a kezébe adsz valamit, miközben érinted ujjaiddal.

Ha az a típus vagy, aki azonnal bizalmas viszonyt szeretne, hajolj előre, és gyengéden simíts el egy hajtincset a homlokáról, ha pedig nagyon intim akarsz lenni, hajolj olyan közel az arcához, amennyire csak bírsz. Lehet, hogy éppen ez lesz az a pillanat, amikor megcsókol, de persze csak akkor, ha a megfelelő pillanatban veted be ezt a gesztust, vagyis, ha szavakban már túl vagytok a flörtölés összes lehetséges lépcsőfokán.

Hányszor érintsd?

Barbara Keesling amerikai szexológus szerint a flörtölési időszakban találkozásonként háromszor tanácsos megérinteni a partneredet. Ezen érintések mindegyikének körülbelül három másodpercig kell tartania. Ezekre a legalkalmasabb helyzetek azok, amikor a férfi valamivel megnevettet téged, vagy mond valamit, amivel meglepetést vagy örömet okoz, esetleg olyasmit, amivel kifejezetten egyetértesz.

Ekkor jöhet az érintés. Lehet, hogy mindez nagyon mesterkéltnek és erőltetettnek tűnik, mármint az, hogy mindezt előre kitervelted, de ne aggódj! Amikor szükség lesz rá, automatikusan ezt teszed majd: ez a kis segítség csupán erőteljesebben erre irányítja a figyelmedet, így előnyödre válhat. Fogadd a jelzéseket, figyelj saját magadra és másokra egy kis ideig, majd felejtsd el az egészet, hagyatkozz a természetes ösztöneidre, és minden rendben lesz.

Fontos!
A legbiztonságosabb érintési pont a kézfej, az alsó kar, a felső kar vagy a váll. Az első érintés legyen gyengéd - az ujjbegyedet használd, és simíts, ne szoríts! Időzíts, vagyis várd ki a pillanatot, hogy minél természetesebbnek hasson!

A legszexibb gesztusok

Véletlenszerűen érintsd meg a partnered. A veszélytelen, szexuális tartalom nélküli érintés figyelemfelhívó, de nem kelti a rámenősség látszatát, ráadásul, ha a férfi nem reagál, könnyedén úgy tehetsz, mintha a mozdulat nem lett volna szándékos.

Ülj elég közel ahhoz, hogy a karotok összeérjen, érintsd hozzá véletlenszerűen a csípődet, és told közelebb a lábad. Próbálkozz, majd hagyd, hogy ő döntse el, mennyire tetszik neki a dolog. Ha szimpatikus vagy neki, biztosan talál okot rá, hogy viszonozza az apró gesztusokat, ha azonban nem így lenne, vedd tudomásul, hogy rosszul értelmezted a jelzéseit. Lehet, hogy csupán baráti kapcsolatot szeretne.

Ha be szeretnéd indítani erotikus fantáziáját, a játékosság is fontos. Amennyiben minden jól megy, idővel az érintések hosszabbá, majd egyre gyakoribbá válnak, ami biztos jele annak, hogy jó úton haladsz a siker felé, a csók pedig már csak ennek megerősítése.

Bizonyos érintések teljes elutasítással végződhetnek. Így járhatsz, ha nem a megfelelő személyt választod, vagy, ha egyszerűen csak rossz időpontban próbálkoztok. Fontos, hogy minden esetben tartsd tiszteletben a másik személy intim szféráját, és az esetleges kulturális különbségekkel is legyél tisztában!

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha mindezzel felfegyverkezve vágsz bele a testi hódításba, garantáltan sikerrel jársz, és hamar megtalálod azt, aki az első után még több érintésre vágyik!

Cikkünk Tracey Cox Szuperflört című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük