5 igéző női fortély
Aminek a férfi nem tud ellenállni
Ha hódítani szeretnél, ne szégyelld a tested. Vesd be a legegyszerűbb és legcsábítóbb női praktikákat, és vedd le teljesen a lábáról kiszemeltedet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Legtöbbször nem elég pusztán egy rafinált felső ahhoz, hogy az ujjad köré csavard a férfit. Ha igazán csábító szeretnél lenni, egész testedet kell használnod, és rejtett üzenetekkel ösztönözni partnered, hogy végül besétáljon a csapdádba.

Csábos tekintet

Nőként az egyik legerősebb fegyvered a tekinteted: a férfiak könnyen prédájául esnek egy átható, delejes tekintetnek. Nézz öt másodpercig ábrándosan bármelyik férfira, és a szíve menten lángra kap! Még kihívóbb lehetsz, ha kezeddel - mint valami mutatópálcával - a másik tekintetét saját látóteredbe tereled.

Tegyél kezeddel egy barátságos mozdulatot magad előtt a levegőben, vagy érintsd meg az arcodat, de ujjaid helyett használhatsz tollat, cigarettát, kulcsot vagy akár szemüveget is. Kiszemelted tekintete önkéntelenül követni fogja mozgó kezed, míg el nem ér tekinteted szikrázó mágneses mezőjébe. Akármilyen gesztusokkal kíséred a forró szemezést, tekintetedből hihetetlen erő sugározhat, ha azonban igazán csábító szeretnél lenni, pillantásodat fűszerezd kedves mosollyal.

Izgató ajkak

Az ajkak fontos szerepet játszanak a nonverbális jeladásban, ha tehát dögös és csábító szeretnél lenni, hangsúlyozd érzéki szádat!
A nedves száj egy másik testrészt juttat a férfi eszébe, használj tehát csillogó rúzst és szájfényt, hogy ajkaid ellenállhatatlanul csábítóak legyenek.

A rúzs mellett azonban az is nagyon izgató tud lenni, amikor nyelveddel nedvesíted ajkaidat: ha megnyalod a szádat, azzal a legmesszebb mész el a nem verbális közlésben. A túlzásba vitt jelzés azonban kéjvágyó és visszatetsző lehet, de finoman művelve szavak nélkül üzenhetsz kiszemeltednek. A leghatásosabb módszer, ha könnyedén, épp csak a nyelved hegyével nedvesíted meg az ajkad.

Használd a tárgyakat!

A különböző tárgyakat nem csak arra használhatod, hogy magadra vond a férfi tekintetét. Ha beszélgetés közben átcsúsztatsz egy poharat vagy gyertyát az asztal felezővonalán partnered terébe, reakciója sokatmondó lesz. Ha megfogja, vagy újra meg újra hozzáér, akkor biztos lehetsz benne, hogy vonzódik hozzád, ha azonban visszatolja a te térfeledre, az azt jelenti, hogy vonulj vissza, és kapcsolj kicsit lassabb tempóra. Ebben az esetben gondolj arra, hogy csak azért, mert valaki nem válaszol azonnal közeledésedre, még nem biztos, hogy egyáltalán nem vonzódik hozzád.

Mutasd magad!

Ha végképp szeretnéd lefegyverezni partnered, bátran villantsd ki legelőnyösebb testrészeidet, különösen a hátadat. Nem is gondolnád, mennyire izgatóan hat a férfiakra egy áttetsző ruhaanyag alól hivalkodó női hát látványa. Az érzéki jelek küldésére azonban a váll is kifejezetten alkalmas: egy fedetlenül előbukkanó, megsimított vagy felvont fél váll nem csak kihívó, de kifejezetten izgató is lehet.

Kezdeményezz!

Ha a testeddel adott üzenetekkel még nem érsz célt, akkor sem kell lemondanod jóképű flörtpartneredről, az első lépés megtétele ugyanis ma már egyáltalán nem a férfi előjoga. Ha szeretnél közelebb kerülni partneredhez, bátran hívd táncolni! Így úgy kerülhettek közel egymáshoz, hogy kikerülitek az első érintés megtétele előtti tétova pillanatokat, emellett pedig a tánc nem csak intimitásra, de játékosságra is lehetőséget ad.

Cikkünk a Testbeszéd - A vágy titokzatos nyelve című könyv alapján készült.

Ezt is szeretjük