18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 dolog, amivel egy pillanat alatt rabul ejtheted a pasit

Nemcsak a sors és a véletlen dönthet a szerelemről. Ismerd meg a csábítás legrafináltabb eszközeit!

A fájdalmasan befűzött derék, a mini és a hajlakkal tornyosra keményített frizura a különböző korokban mind egyetlen célt szolgált: hogy a nők felkeltsék a férfiak érdeklődését. A korok és a divatok változnak, a nők leleményessége azonban nem múlik, és folyton igazodnak az újabb és újabb ideálokhoz.

Pedig a változó trend mellett a vonzalomnak van egy sokkal fontosabb és állandó kulcsa is, ami tested apró részleteiben van elrejtve. Mindegy, hogy milyen ruhába bújsz, gesztusaid ugyanolyan árulkodóak, és részben éppen rajtuk múlik, hogy kiszemeltednek bejössz-e az első pillanatban, vagy elsiklik fölötted a tekintete.

Szemezz vele!

A szem a lélek tükre, de a férfit emellett sokkal inkább megragadja amiatt, hogy igen erőteljes szexuális töltete van. Minél tágabbak egy ember pupillái, annál jobban érdekli, amit éppen figyel, azonban ez egyben a szexuális izgalom előjele is lehet. Egy kutatás is igazolta, hogy a férfiaknak jobban tetszenek azok a fényképek, melyeken a nők kitágult pupillával néznek a kamerába.

Tény, hogy az első pillanatban szemeiddel küldesz üzenetet, ha megtetszik valaki, ráadásul igéző tekinteteden keresztül a személyiséged egy része is eljut a pasihoz, akivel szemezni próbálsz. Ezzel pedig egy pillanat alatt könnyedén rabul ejtheted partnered, mert a szemek áramütésszerű erejének nincsen férfi, aki ellen tudna állni.

Némi bátorságra természetesen szükséged van, ha a szemeddel szeretnél hódítani, ha azonban magabiztosan az áhított manusra szegezed a tekinteted, szinte biztosra veheted a sikert. Ha pedig ezúttal nem is fejlődik az érzéki szemcsata beszélgetéssé, akkor se add fel, hiszen szemezni szórakoztató és nagyon izgalmas.

Az olasz nők a 18. században nadragulyakivonatból készült, enyhén mérgező cseppeket használtak, hogy tágítsák a pupillájukat, és ezáltal növeljék a szexepiljüket. Innen kapta maga a növény is később a belladonna nevet, ami szép nőt jelent.

Mosoly

A mosolynak száz és száz formája, fokozata és intenzitása van, nem csoda, hogy a hódítás egyik legrafináltabb eszköze. Sok nő azért nem tudja megragadni egy férfi figyelmét, mert anélkül, hogy tisztában lenne vele, szomorú arca van. Ha nem mosolyogsz, és vonásaid nem tükröznek könnyed vidámságot, hiába próbálsz szemezni lovagoddal, nem fog felfigyelni rád.

Az összeszorított szájú, boldogtalan mosollyal sem könnyebb azonban eredményt elérned, ez ugyanis elfojtott haragot vagy fájdalmat sejtet. A leghatásosabb az egész arcodon elterülő széles mosoly, ami őszinteséget sugároz. Még hatásosabbá teheted természetes vonzerődet, ha rúzzsal vagy szájfénnyel hangsúlyozod ajkaidat, melyek ettől teltebbnek látszanak. A duzzadt ajkak ugyanis a tág pupillákhoz hasonlóan izgalmi állapotra utalnak.

Magabiztos mozdulatok

A vállad, a nyakad és a kezeid egyszerre lehetnek árulkodóak, de rabul ejtőek is. Ha egy férfi tud olvasni jelzéseidből, könnyedén rájöhet arra, hogy tetszik neked, talán még előbb, minthogy te tudatosítanád ezt magadban. Ha azonban szándékosan alkalmazol néhány kacér mozdulatot, pillanatok alatt az ujjad köré csavarhatod! A nyak olyan testrész, amit a legtöbb ember csak az előtt fed fel, akiben teljesen megbízik. Ha azonban egy ismeretlennel beszélgetsz, és egy laza mozdulattal felfeded előtte meztelen nyakadat, az olyan kihívó jelzés, aminek kevés férfi tud ellenállni.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hasonló a helyzet a vállakkal és a rafináltan féloldalas felsőkkel, melyek csak az egyiket engedik kivillanni: ez az öltözék a szerénység és a vadító erotika keverékével hódít. Karjaidról se feledkezz meg azonban: ha keresztbe teszed a kezedet magad előtt, az a rideg elzárkózás jele lehet. Ha fel akarod kelteni egy férfi érdeklődését, akkor nyílt mozdulatokkal gesztikulálj, és ne zárkózz el tőle, hiszen az, hogy mennyire találnak vonzónak, elsősorban az önbizalmadon, nem pedig a legújabb divat szerinti cipődön fog múlni!

Cikkünk a Testbeszéd - A vágy titokzatos nyelve című könyv alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük