18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 nőtípus, akit a pasi azonnal ágyba vinne

Vannak lányok, akik egyetlen pillanat alatt bárkit meghódítanak. Ismerd meg a legszexibb csajok titkát, hogy érted is bolonduljanak a férfiak!

Vannak nők, akikről a pasi már messziről tudja, hogy nincs is miért közelebb menni, mert akkor sem lesz csábítóbb a portéka. Létezik ezzel szemben az a nőszemély is, akinek a lába nyomában mindig legalább két versengő férfi lohol, mert csábereje ellenállhatatlan, napfényben, közelről is. Hogy mi a titkuk?

Egyszerűen van bennük valami, a mosolyra húzódó ajkak sarkában vagy talán a gömbölyű popsi táján: honnan tudná azt az ember fia? Ő csak néz, és számlálja a típusokat, mert szerencsére akad szép nőből bőven, akiért megéri kilépni az utcára.

A buja

Vannak azok a bizonyos nők, akikről el sem tudja képzelni a pasi, hogy utánuk ne tekeredjen az utcán. Hogy miért? A pimasz ciciken és a szexi popsin kívül az lehet az oka ennek, hogy maguk a hölgyek számításba se veszik annak a lehetőségét, hogy létezhet olyan férfi a világon, akinek ne keltenék fel az érdeklődését egy pillanat alatt. Ez a magabiztosság pedig vitathatatlanul hatásos, és mi tagadás, belé is bolondul a pasi az ilyen lányokba egy szempillantás alatt.

Mert még a bokájuk is azt suttogja, hogy a hölgy az ágyban is érti a dolgát, és nemcsak az utcán tudja pontosan a kiszámított szögét annak, ahogyan hosszú combjait a legideálisabb fényben mutathatja. Ő az elérhetetlen nő, akivel a legtöbb pasi szívesen ágyba bújna egyszer - igen, már a szájfénye csillanásáról ez jut eszébe.

Semmi romantika nincs a dologban, ezt bevalljuk, hiszen a férfi csak annak a tökéletes testnek a mozgását engedné szíve szerint szabadjára, ágyban, párnák között. De valahol a szexnél kezdődik a szerelem is.

A popsikirálynő

Bizonyára mindenki előtt ismeretes a kissé durva mondás, miszerint nagy kofferba jó pakolni. Ezúton kijelentjük: a tévhitekkel ellentétben utazni sem ciki vele. Bizony divatos a popsi, legalábbis a férfi, ha választhat, inkább a feszes, kerek mellett teszi le a voksát a lapos, szinte nem is létező, kis csontos helyett.

Az addig rendben van, hogy ne érjen a hölgy csípője faltól falig, ha azonban gömbölyű idomokat cipel hátul a farmerban, nincs férfitekintet, aki figyelmen kívül tudná hagyni a látványt. Természetesen a szép popsi sem az észről és a közös olvasmányokról szól, de ellenállhatatlan, annyi bizonyos. A pasi legszívesebben ráhelyezné a kezét, beledugná abba a feszes kis zsebbe a tenyerét, hogy jelezze: ez a szép hátsó már az övé, és nem lesz többé senki másé.

A beszédes, mosolygós

Nem feltétlenül kell azonban szexbombának lenni ahhoz, hogy a férfi megkívánjon. A testen túl ugyanis más is hozzájárul a vonzalomhoz, majd ahhoz a bűvös pillanathoz, amikor a belehabarodás menthetetlenül megtörténik. A csacsogó kedves lánykák pedig olyanok, hogy muszáj imádni őket. Nem az egzisztencializmus mélyenszántó szubjektuma az, ami a férfinak kell, azon ugyanis csak vitázni lehet.

Aki pedig egy szép nővel vitázni akar, annál valami génhiba lehet a dologban, a lányokkal ugyanis fecsegni kell. Közben a pasi gondolatban már rég a melltartókapocsnál kalandozik, amikor pedig a szavak elfogynak, a lány mosolyog. Mert ekkor sem gyanakszik még semmilyen hátsó gondolatra, és éppen ez az ártatlan naivság az, aminek a férfi áldozatául esik, dacára annak, hogy miniszoknya helyett többnyire zsebes nadrágot visel.

A könnyen kapható

Az eddig említett három nőtípus nem kis részben éppen elérhetetlen kisugárzása miatt olyan ellenállhatatlan. De a pasi nem egyszerű szerzet, ugyanis a könnyűvérű lányok is könnyedén felcsigázzák fantáziáját. Ha nem kell tiszteletköröket futni, miközben az Ausztrália meseszép jeleneteinek varázsáról fecseg az ember, nagy könnyebbség.

Ha jöhet máris a flört, a szemek csatája, és a szép szavaktól pirul a lány, az maga a boldogság a férfiszívnek. Manapság, amikor a nők kívülről fújják az első éjszaka tilos a szex szabályt, különösen üdítő lehet az olyan nő, aki nem pofonnal hálálja meg, ha a pasi az ötödik percben merészeli megdicsérni a szemeit.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük