18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 dolog, amit a nők utálnak magukon

A pasik viszont imádják

Egy kis fölösleg a popsin a legtöbb nőt képes konditerembe kergetni. Pedig néhány testi hiba férfiszemmel vonzó.

A legtöbb nő, ha tollal és üres füzettel felszerelve bezárják egy tükörterembe, végtelen oldalakat tudna megtölteni azzal, hogy mit talál magán tökéletlennek. Bizonyára veled is előfordult már, hogy a tükör előtt forgolódva nagyobb cicit vagy feszesebb feneket álmodtál magadnak, nem is beszélve a narancsbőr hiányáról.

Ezzel a régi ismerőssel már egy jó ideje elmérgesedett a hölgyek viszonya, és senki sem bánná, ha sikerülne megszabadulni a makacs társtól. Mert a legtöbb nő így egyszerűen nem érzi magát elég szépnek és kívánatosnak, nem csoda hát, ha ilyen hangulatban te sem veszed észre az utcán utánad kandikáló férfiszemeket.

Mert ezen a téren a nő sokkal keményebb döntőbíró, mint a pasi, ő ugyanis a legtöbb, kőkemény kritikát érdemlő női hibát sokkal inkább vonzónak találja, semmint elviselhetetlenül rútnak.

Fogak

Kezdjük rögtön az arc legfőbb ékénél, a kihívó, csábos mosollyal elővillanó fogaknál. Sok nő inkább a flört egyik leghatásosabb eszközét, a mosolyt áldozza fel, semhogy fogait mutogassa. Ha azonban fogsorod nem tökéletes, és van egy pici rés az első fogak között, még nem kell szégyenkezned. A kis szabálytalanság egyedivé tesz, egy bájos mosollyal pedig olyan hatásosan terelheted el róla a figyelmet, hogy a pasinak fel sem fog tűnni, hogy fogaid nem makulátlan rendben sorakoznak egymás mellett. Ha tehát fogsorod nem tökéletes, az még nem ok arra, hogy zavartan takargasd: lehet, hogy a férfiak szemében éppen ez a kis hiba tesz különlegesen vonzóvá.

Kicsi cici

A legtöbb férfi korántsem vágyik méretes ütközőkre. Megelégszik ő a B kosármérettel is, ami kicsi, helyes és markolnivaló. Nem egy hátrány az sem, ha a híres lovagló pozíció közben a pasinak nem a keblek közt evickélve kell levegőhöz jutnia. Ha tehát a természet nem túl nagy, de formás, feszes mellekkel áldott meg, ne is gondolj plasztikára vagy egyéb mellnövelő trükkre. Nem azért tetszel a férfiaknak, mert hatalmas keblekkel vonod magadra a figyelmet, sokkal inkább azzal lehetsz vadító, ha minden ízedben ellenállhatatlanul nőies vagy. Ma már a divat is olyan sokszínű, hogy a kis cicivel megáldott nők is könnyedén találnak maguknak érdekes fazonú, szexis ruhadarabokat. Válassz olyan felsőket, amelyek nem a dekoltázsuk miatt kacérak, sokkal inkább fantáziadús mintázatukkal vagy különleges szabásukkal hangsúlyozzák nőies kisugárzásodat, és meglátod, éppen annyira feltűnő jelenség lehetsz a férfiak szemében, mint egy bombázó kebelcsoda.

Pici pocak

A kis mellek után a nőknek a legtöbb fejtörést a pici pocak, a póló alatt domborodó makacs zsírpárna okozza. No nem olyan szempontból, hogy hogyan lehetne nagyobbá varázsolni. A kis hastól minden nő szabadulna, mert a modelleknek nincs, a két részes fürdőruhához pedig nem passzol. Pedig a legtöbb férfi szereti ezt a puha kis fennsíkot. Ha tehát lekerül rólad a ruha, az apró domborulatról középtájon nem az fog párod eszébe jutni, hogy a következő szülinapodra kénytelen lesz egy fitneszbérlettel megajándékozni, sokkal inkább az, hogy mennyire izgató, hogy nőies magabiztossággal tudod viselni bájaidat. Ha tehát nem lázadsz a pici pocak ellen, a pasinak több mint valószínűleg fel sem tűnik, hogy bármi hiba lenne a testeden.

Széles csípő

Fentről lefelé pásztázva alakod a pocak alatt rögtön ott a következő kritikus terület, a csípő, ami általában kéz a kézben jár a popsival. Ami tudvalevőleg vagy egyszerűen csak túl méretes, vagy pedig makacs narancsbőr teszi változatossá domborzatát. A helyzetet pedig csak tovább rontja a túl széles csípő, amit a modern divattervezők sem néznek el, és könyörtelenül szűk nadrágba próbálják erőltetni.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha hasonló problémád van, inkább a nadrágod cseréld le, ne a tested! Némi mozgás természetesen nem árt, azonban a széles csípő és a narancsbőr nem válogat, könyörtelenül lecsap BMI indextől függetlenül bárkire. A férfiak azonban nem bánják, cseppet sem. A kerek csípő a buja nőiség jelképe, a popsi pedig, ha kerek és feszes, lehet akkora, amekkora csak szeretne.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük