18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 férfiriasztó nőtípus

Akiket a pasi nagy ívben elkerül

A női vonzerő sem két mellből és egy popsiból áll: tudd meg, ki az, aki tökéletes testtel sem ellenállhatatlan!

A legtöbb férfit még akkor is könnyű egy szexi szoknyalibbentéssel és egy kacér mosollyal megbolondítani, ha párkapcsolatban él. Akadnak azonban nők, akik sokkal inkább Medúza kígyóloboncát idézik fel a pasi fejében, mint Marilyn Monroe erotikusan vöröslő ajkait.

Ők bizony még akkor sem kellenek, ha már hosszú ideje nincs más a láthatáron, mert még a pornóval megejtett magányos együttlét is intimebb, mint a románc egy vágylohasztó nővel. Félreértés ne essék, ezúttal nem a szőröket és a mosott bugyik számát tettük nagyító alá, hanem azokat, akiknél a makulátlan küllem és báj alól is fenyegetően vicsorog valami gubanc.

Anyáskodó

A reggeli puszi, az olyan dolog, amit teljesen felesleges és illúzióromboló az inggallér igazgatásával és a pénztárcára meg a kulcsra vonatkozó kérdésekkel sárba tiporni. Ha nem elég a mínusz húszban a rövid ujjú ing, és melegebb kabát kell, vagy folt esett a nadrágon, arra ott van mindenkinek a maga édesanyja. A csajoktól valami egészen más dolgot vár el a pasi, nem azt, hogy Sidollal és gumikesztyűvel rohangáljon a lába nyomában. A nő, az legyen kedves és karcsú, némi ügyetlen bájjal fűszerezve. Az otthonos, puhán vaskos ölelés az anyáké, akik még azt is megtehetik, hogy többet tudjanak a meglett manusnál, akinek bizony már gyűlnek az ősz hajszálak a halántékán.

Ezzel szemben, amikor a lány diktál, az kiábrándító. Néha lehet az inggallér ferde is, a nadrág pedig foltos: a nő mellett nem azért jó piruló kisfiúnak lenni, mert már megint valami rossz fát tett az ember fia a tűzre, hanem azért, mert egyszerűen azok a keblek és azok a hosszú, formás combok mindenkiben felélesztik a rajongó kisgyereket.

Kleopátra tragédiája

Rafinált egy ruhadarab a forrónaci, de a nő, az mégiscsak hordjon inkább szoknyát, és hagyja a nadrágot a pasira. Ne hidd, hogy nincs rosszabb, mint amikor valaki tűsarkúban bepattan a volán mögé, és hármasból próbál indítani.

Amikor a párkapcsolat kormányrúdját próbálják a frissen manikűrözött kecses kezek megragadni, egy pillanat alatt az inába száll a férfi bátorsága, nem is beszélve a libidóról. Szexi a nő nadrágban, még a boyfriend gatyáknak is megvan a maguk bája, de kizárólag a hálószobában, ha öt másodpercen belül a sarokban landol a férfias holmi.

A nő, aki egyszerre próbál irányítani és hódítani, ne csodálkozzon, ha Kleopátra sorsára jut, aki két derék római helyett be kellett, hogy érje egy gyors mérgű kígyóval. Nőnek lenni nem szégyen, ha pedig megfelelően használod adottságaidat, finoman terelgetheted is a pasit, hiszen mindenki tudja, hogy az utolsó szót végül is a nő mondja ki, de ezt a fájdalmas igazságot ne húzza alá még egy piros ceruzával is.

Legalább a látszatát hagyd meg, hogy a manus kezében van az irányítás, mert, ha ezt is elveszed tőle, nagyon határozottan és férfiasan árulhatod a petrezselymet.

Határozatlanok kíméljenek!

A nő, aki megragadt az anyai szoknya árnyékában, a pasi nagy bánatára jobban szaggatja az idegszálakat, mint a lepedőt. Aki még bevásárolni sem képes egyedül elballagni, az nem aranyos, helyes és kedves, hanem gyerek.

Ez a vonás pedig minden külső adottság ellenére cseppet sem indítja be a vágyat, hacsak nem tarkítják valakinek erőteljes liliomtipró hajlamok a szexuális palettáját. Ebben az esetben nincs tökéletesebb választás a lélekben gyermeteg bombanőnél, de alapjáraton a pasi nem nevelői hajlamáról híres.

Ne legyen a nő kőszikla, ezt aláírjuk, mert nincs annál illatosabb balzsam a férfiszívnek, amikor az ágyon kívül is ő lehet a pasi, akár egy villanyszerelés erejéig, amihez a finom női kéz nem ért. De azért a csokitortát, azt ne a pasi készítse: jobban áll a kötény a csajoknak!
Nem arról van szó, hogy a pasikban ne motoszkálna némi apai ösztön, de azért a gyakorlattal szívesen vár néhány évet, egy olyan nő oldalán, akire akkor sem omlik rá a négy fal, ha otthon, egyedül kell töltenie a napot.

A plasztiktündér Barbie

Egy nőnek soha nem lehet elég ruhája, de azért a tökéletességnek is van határa. A strandon csobbanni kell, nem pedig nagy műgonddal őrizni a frizurát, mert a szépség is csak úgy lehet igéző, ha fűszerezi valami hiba. A tökéletesre festett szempillák elrejtik beszédes tekinteted, ami a csábítás leghatékonyabb eszköze, a legutóbbi divat szerint összeválogatott ruhák pedig legyenek akármilyen dögösek, nem hangsúlyozzák egyéni stílusodat.

A pasik határozottan a kevesebb néha több elvét vallják, hiszen nem olvasnak női divatmagazinokat, és nem érdekli őket a háromszor dúsabb hatás sem. Amire a férfi felfigyel a dekoltázson túl, az az egyediség és személyes varázsod. Nem a kék igézi őt szemed fölött, hanem a szemed maga, és nem számít, hogy a cipőd Gucci, vagy sem.

A makulátlan nőtől kirázza a pasit a hideg, mert a divatlapokban összeeszkábált ideál, az maga a jégkirálynő, aki már annyira eszményi, hogy semmi vonzó nem maradt benne. Foglalkozz inkább a férfival, ne a divattal!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük