Fotó a múltból! Horváth Éva, ahogy csak kevesen láthatták
Esküvőről beszélgettünk a műsorvezetővel, aki gyerekkori fotóját is megosztotta velünk.

Horváth Éva a VIASAT3, Fátylat rá! című műsora kapcsán egy kicsit a saját esküvői elképzeléseibe is bepillantást engedett.

Éva saját magának valamilyen klasszikusabb ruhát képzel el
A műsorvezető a nagyszülei példáját látva, már kislányként is hitt a holtomiglan-holtodiglanban

A Feminának elárulta, milyen számára az ideális férfi, sőt, még a romantikus lánykérésről is elmondta a véleményét.

- Szerinted milyen a romantikus lánykérés?

- Nagyon szeretem a váratlan szituációkat, a meglepetéseket, tehát biztos nem egy olyan snassz dolog, hogy egy vacsoraasztalnál, az évfordulónkon megkérik a kezemet. Számomra a romantikus lánykérés egyértelműen olyan dolog, amire nem vagy felkészülve és meglepődhetsz, például, ha a gyűrű a süteményben van elrejtve és ráharapva beletörik a fogam.

- A saját esküvődre milyen ruhát választanál?

- Régen a Guns N’ Roses-féle ruha volt a kedvencem, ami elöl rövidebb, hátul hosszú, de manapság minden esküvői ruhaszalonban lehet ezzel a fazonnal találkozni. Úgyhogy inkább valami egyszerű, letisztultabb fazont választanék. Egyre jobban tetszenek a klasszikus vonalak.  

- Ezek szerint magadnak hagyományos esküvőt képzelnél el?

- Eddig hagyományosban gondolkodtam, mert őszintén szólva még nem láttam extrém esküvőket. De a műsor során azért megváltozott a véleményem, nyitottabb vagyok a kicsit meghökkentőbb, de azért valamilyen szinten hagyományőrző esküvőkre.

- Mit gondolsz, szűk családi körben mondanád ki a boldogító igent, vagy nagy lakodalmad rendeznél?

- Mivel ez a magánéletem, én megpróbálnám a média kizárásával rendezni az eseményeket. Azt gondolom, ez egy olyan intim pillanat, amit nem szeretnék megosztani ország-világgal.

- Van olyan híresség, akinek – ha ebben a pillanatban megkérné a kezed – rögtön igent mondanál?

- Nem, nincs. Az ideális férfi számomra az, aki szeret, és akivel megvan a tökéletes harmónia.

- De azért hiszel a házasságban?

- Hiszek, abban az értelemben, hogy a nagymamámék is leélték az életüket együtt. Szerintem a 21. század betegsége az, hogy az egyik megy jobbra, a másik balra, aztán lesz ami lesz és vadházasságban élünk. Azt gondolom, hogy előbb-utóbb ez a folyamat megfordul majd, és visszazökken minden a régi kerékvágásba.

Például a kevésbé fejlettebb dél-amerikai országokban a család szeretete és megbecsülése mindennél fontosabb szerepet játszik az emberek életében. Ironikus módon, csak itt nálunk, a fejlettebb kultúrákban fordul elő, hogy ritka a holtomiglan-holtodiglan.

Kíváncsi vagy, hogy Éva hogyan érezte magát a Fátylat rá! forgatásán? Akkor kattints ide! »

Ezt is szeretjük