"Most húztuk vissza a jegygyűrűnket" - Berki Mazsi és férje randira készültek a haláleset napján

Berki Krisztián és Berki Mazsi a férfi halála előtt egy héttel húzta vissza az ujjára a jegygyűrűt.

berki-mazsi-krisztian-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián halálhírét még péntek délelőtt felesége, Berki Mazsi is megerősítette. Az özvegy akkor azt mondta, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatuk, mindennél jobban szerették egymást. 

Az csak most derült ki, hogy a médiaceleb válságba került házasságát rendezni tudta a halála előtt, a nejével újra hordani kezdték a jegygyűrűjüket. 

Berki Krisztián házassága

Berki Krisztián és Berki Mazsi 2018 januárjában találtak egymásra, pár hónappal később titokban, Magyarországon egy polgári szertartás keretében házasodtak össze, majd 2019. január 26-án, az első évfordulójukon a Maldív-szigeteken egy tengerparti esküvőt is tartottak. Sokat küzdöttek, hogy közös gyermekük szülessen, amikor 2021 áprilisában címlapon jelentették be Berki Mazsi várandósságát, azt is elárulták, hogy három sikertelen inszemináción és a két sikertelen lombikon vannak túl.

berki-mazsi-krisztian
Fotó: Profimedia

Kislányuk, Berki Emma Katerina 2021. november 4-én látta meg a napvilágot. Hat héttel később mutatták meg a Hot! magazin karácsonyi dupla számában, és bevallották, a pletykák igazak, valóban küzdenek a házasságukért, szakember segítségét is igénybe vették. 2022 februárjában Berki Mazsi arra kérte férjét, hogy egy időre költözzön el a közös otthonukból, márciusban viszont kislányukkal együtt Mexikóba utaztak.

Posztjaikból követőik arra következtettek, hogy sikerrel jártak, és ezt erősítette meg Berki Mazsi is, aki egy héttel férje halála előtt a Borsnak cáfolta a híresztelést, miszerint beadták a válókeresetet. 

- Ez nem igaz! Valóban hullámzó a kapcsolatunk, de most újra közel kerültünk egymáshoz.

Épp most húztuk vissza a jegygyűrűnket is, amivel a szerelmünket pecsételtük meg. 

- hozta ma nyilvánosságra szavait a napilap. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Péntek délelőtt ugyancsak a Borsnak árulta el, hogy kislányuk születése óta először Berki Krisztiánnal pont péntek este mentek volna kettesben randizni

- Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk. 

Berki Mazsi a hétvégén megható posztban búcsúzott Berki Krisztiántól: a kislányuk féléves születésnapján készült, eddig még nem látott családi fotót posztolt. 

Berki Krisztián édesanyja a Tények Plusznak pénteken azt nyilatkozta, képtelen felfogni, hogy egy olyan életerős férfinak, mint a fia, megállt a szíve. 

- Megállt a szíve. Egy életerős... nem hiszem el, nem is akarom elhinni különben. Állandóan jött-ment, annyira szeretett élni. Nem volt ő rossz gyerek. Nagyon lelkis gyerek volt.

berki-krisztian-anyja
Fotó: TV2/Tények Plusz

Mivel Berki Krisztián otthonában kábítószergyanús anyagot talált a rendőrség, kábítószer birtoklása miatt büntetőeljárás is indult - ezt a BRFK közölte még pénteken. Berki Krisztián édesanyja a Blikknek azt mondta, nem tudta, hogy a fia drogozott. 

- Várjuk a boncolás eredményét, hogy kiderüljön, szteroid vagy kábítószer ­okozhatta-e a fiam halálát, mert találtak valamit a rendőrök.

Pénteken lesz a boncolás, vizsgálják, mitől állt meg a szíve. Nem tudtam, hogy a fiam drogozott.

Berki Krisztián utolsó családi fotója

Berki Mazsi a férje halála óta először posztolt, egy eddig nem látott családi fotóval búcsúzott. Hódi Pamela szintén egy családi képpel köszönt el Berkitől.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük