Elhunyt Berki Krisztián: a 41 éves celeb halálhírét a rendőrség is megerősítette

Péntek reggel elhunyt Berki Krisztián, volt labdarúgó, influenszer, műsorvezető.

Berki Krisztián meghalt

Pénteken reggel meghalt  Berki Krisztián - adta hírül az Origo. A lap értesüléseit a celeb otthonába kiérkezett rendőrség is megerősítette. 

A hírportál helyszíni fotókkal arról számolt be, hogy ma reggel a rendőrség több autóval szállt ki egy budapesti, IX. kerületi társasházba, ahová egy mentőautó is megérkezett. Az ingatlanban Berki Krisztián lakott. A helyszínen tartózkodik Berki Krisztián felesége, Mazsi, és megérkezett a volt párja, Hódi Pamela és lánya is. A rendőrség annyit árult el, hogy haláleset miatt tartanak szemlét, és idegenkezűség nem merült fel, tehát nem gyilkosság történt.

Berki Krisztián 1980. július 1-jén született Tatabányán. Labdarúgóként, focikapusként kezdte a pályafutását, játszott a Budafok, Dunaferr, Csepreg, Balaton FC egyesületekben, 2004 és 2005 között egy évig volt az FTC szerződtetett labdarúgója, de tétmérkőzésen nem lépett pályára. 25 évesen sérülés miatt abbahagyta a profi futballt. 2007-ben a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója lett, majd 2010 júniusában lemondással távozott. 

berki-krisztian-batch
Fotó: FEM3 Café

Ezt követően médiacelebként híresült el, főként botrányaival és botrányos kijelentéseivel szerepelt sokat a televízióban és a lapokban.

2013-ban és 2015-ben az Édes Élet reality show-ban szerepelt elsőszülött gyermeke anyjával, Hódi Pamelával, de 2014-ben a Hal a tortán című vendégváró valóságshow-ban is láthattuk. 2016-ban a TV2 A Nagy Duett című műsorában Fésűs Nelly párja volt, a hetedik adásban estek ki. 

berki-krisztian-azsia-expressz
Fotó: TV2/Ázsia Expressz

2017-ben az Ázsia Expressz első évadában Ambrus Attilával járta be Vietnámot, Laoszt, Kambodzsát és Thaiföldöt. A műsort megnyerték, a kalandról egy könyvet is írtak. A következő évben feleségével, Berki Renátával, Mazsival vett részt a csatorna A legbátrabb páros című sztárpáros vetélkedőjében. 

Műsorvezetőként is kipróbálhatta magát a FEM3 Caféban, 2019-ben lejárt szerződését nem hosszabbították meg

Ezt követően a Life TV Bréking című műsorának lett az egyik házigazdája, illetve a kereskedelmi csatorna Van életünk című reality műsorában volt látható a feleségével. Hajdú Péter 2021 márciusában jelentette be, hogy a Life TV nem szerepelteti tovább sem Berkit, sem Mazsit. 

Berki Krisztián öt évig alkotott egy párt Hódi Pamelával, kapcsolatuk több hullámvölgyet is megélt. Kislányuk, Berki Natasa Zselyke 2013. október 29-én született. A pár 2017 nyarára esküvőt tervezett, de lefújták a nászt, 2017 szeptemberében pedig közösségi oldalaikon jelentették be, hogy végleg szakítottak. 

Az új szerelem megérkezett Berki Krisztián életébe, 2018 elején találtak egymásra Katona Renátával. Mazsival az év márciusában a Glamour-gálán jelentek meg először a nagy nyilvánosság előtt. 2018 őszén, a TV2-n futó A legbátrabb páros című műsorban derült ki, hogy titokban hónapokkal korábban összeházasodtak.  Magyarországon egy polgári szertartás keretében mondták ki a boldogító igent, másodszor pedig a Maldív-szigeteken keltek egybe, ennek az esküvőnek dátumát az első évfordulójuk napjára, 2019. január 26-ára tűzték ki. 

Berki Krisztián és Mazsi kislánya, Emma 2021. november 4-én látta meg a napvilágot. A kislányt hat héttel a születése után először a Hot! magazin karácsonyi dupla számában mutatták meg, ahol tündéri babafotókat láthatunk, de a pár emellett arról is beszámolt, hogy valóban küzdenek a házasságukért, szakember segítségét is igénybe vették.  

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük