41 évesen elhunyt Babicsek Bernát: a színész tragikus körülmények között lelte halálát

Babicsek Bernát lakástűz áldozata lett.

Babicsek Bernát, hazánk tehetséges színésze, zenésze és harmonikaművésze tragikus hirtelenséggel hunyt el, a 41 éves sztárt sokan a Jóban Rosszban és a Szeress most! című sorozatokból ismerhetik, emellett ő volt a Paddy and the Rats zenekar oszlopos tagja.

Babicsek Bernát lakástűz áldozata lett

A szomorú hírt először az Irigy Hónaljmirigy zenekar közölte még tegnap este, ugyanis Babicsek közreműködött az egyik dalukban, illetve egy színpadon is álltak már együtt, emellett a Jóban Rosszban című sorozat Facebook-oldalán is fájó szívvel búcsúztak tőle: "Megrendülve és mély fájdalommal értesültünk a hírről, hogy Babicsek Bernát tragikus hirtelenséggel elhunyt. A TV2 és a Jóban Rosszban stábja őszinte részvétét fejezi ki a hozzátartozóknak."

Blikk információi szerint a szombati solymári lakástűz áldozata lett. Január 1-jén érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Solymáron a Cserje utcában halálos lakástűz történt. A nyolcvan négyzetméteres családi ház lakója nem adott magáról életjelet, ezért az egyik rokona behatolt hozzá. Az épületben egy holttest és egy korábbi tűz nyomai voltak, írta a lap.

Előző nap Pokorny Liával lépett fel a Central Színházban, a színésznő Instagram-oldalán búcsúzott tőle:

" Bernát! Nekem Te addig élsz, amíg világ a világ! Annyi ismeretlen fiókot nyitottál ki bennem, amiért nem tudok elég hálás lenni. Figyelni, keresni és számolni fogom a jövőben fehér galambokat. Te velem leszel akkor is a színpadon, amikor látszólag nem vagy ott. Te a részem, a kollégám, a barátom vagy - nem hagyhatsz csak úgy itt. Nem vagyok hajlandó ezt tudomásul venni. Ezért megyünk tovább - Veled. Ebből nem engedek. Te az vagy, aki örökké él, és általad a zene és a Liaison."

Babicsek Bernát 1980-ban született Solymáron, kilencéves korától zenélt, majd énekelni is tanult. Az Eszterházy Károly Főiskola ének-zene szakán diplomázott, majd építésztechnikusi végzettséget szerzett. 2000-től a Gór Nagy Mária Színitanodában tanult színészmesterséget.

Többen akkor ismerték meg, amikor megkapta 2003-ban a Szeress most! című sorozat egyik főszerepét, ő játszotta Molnár Gábor karakterét. A Barátok köztben Márk, a Jóban Rosszban című produkcióban pedig dr. Váradi Gábor bőrébe bújt. A színészet mellett a zene is komoly szenvedélye volt, a Paddy and the Rats zenekar harmonikása volt.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük