41 évesen elhunyt Babicsek Bernát: a színész tragikus körülmények között lelte halálát
Babicsek Bernát lakástűz áldozata lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Babicsek Bernát, hazánk tehetséges színésze, zenésze és harmonikaművésze tragikus hirtelenséggel hunyt el, a 41 éves sztárt sokan a Jóban Rosszban és a Szeress most! című sorozatokból ismerhetik, emellett ő volt a Paddy and the Rats zenekar oszlopos tagja.

Babicsek Bernát lakástűz áldozata lett

A szomorú hírt először az Irigy Hónaljmirigy zenekar közölte még tegnap este, ugyanis Babicsek közreműködött az egyik dalukban, illetve egy színpadon is álltak már együtt, emellett a Jóban Rosszban című sorozat Facebook-oldalán is fájó szívvel búcsúztak tőle: "Megrendülve és mély fájdalommal értesültünk a hírről, hogy Babicsek Bernát tragikus hirtelenséggel elhunyt. A TV2 és a Jóban Rosszban stábja őszinte részvétét fejezi ki a hozzátartozóknak."

Blikk információi szerint a szombati solymári lakástűz áldozata lett. Január 1-jén érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Solymáron a Cserje utcában halálos lakástűz történt. A nyolcvan négyzetméteres családi ház lakója nem adott magáról életjelet, ezért az egyik rokona behatolt hozzá. Az épületben egy holttest és egy korábbi tűz nyomai voltak, írta a lap.

Előző nap Pokorny Liával lépett fel a Central Színházban, a színésznő Instagram-oldalán búcsúzott tőle:

" Bernát! Nekem Te addig élsz, amíg világ a világ! Annyi ismeretlen fiókot nyitottál ki bennem, amiért nem tudok elég hálás lenni. Figyelni, keresni és számolni fogom a jövőben fehér galambokat. Te velem leszel akkor is a színpadon, amikor látszólag nem vagy ott. Te a részem, a kollégám, a barátom vagy - nem hagyhatsz csak úgy itt. Nem vagyok hajlandó ezt tudomásul venni. Ezért megyünk tovább - Veled. Ebből nem engedek. Te az vagy, aki örökké él, és általad a zene és a Liaison."

Babicsek Bernát 1980-ban született Solymáron, kilencéves korától zenélt, majd énekelni is tanult. Az Eszterházy Károly Főiskola ének-zene szakán diplomázott, majd építésztechnikusi végzettséget szerzett. 2000-től a Gór Nagy Mária Színitanodában tanult színészmesterséget.

Többen akkor ismerték meg, amikor megkapta 2003-ban a Szeress most! című sorozat egyik főszerepét, ő játszotta Molnár Gábor karakterét. A Barátok köztben Márk, a Jóban Rosszban című produkcióban pedig dr. Váradi Gábor bőrébe bújt. A színészet mellett a zene is komoly szenvedélye volt, a Paddy and the Rats zenekar harmonikása volt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük