Berki Krisztián szíve nem bírta tovább: édesanyja, Júlia először szólalt meg

Berki Mazsi után a ma reggel elhunyt Berki Krisztián édesanyja is megszólalt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián halála ma délelőtt mindenkit váratlanul ért, sokan nem is akarták elhinni, hogy a hír igaz. A 41 éves médiaceleb halálhírét aztán a rendőrség, majd a feleség, Berki Mazsi is megerősítette a helyszínen. 

A 41 évesen elhunyt volt labdarúgó, influenszer, műsorvezető édesanyja is megszólalt.

Berki Krisztián halálának oka

Berki Krisztián halálhírére rögtön megindultak a találgatások. A helyszínre kiérkező rendőrség annyit árult el, hogy a IX. kerületi társasház egyik lakásában haláleset miatt tartanak szemlét, és idegenkezűség nem merült fel, tehát nem gyilkosság történt. Az Origo azt írta, a helyszínen tartózkodik Berki Mazsi, és megérkezett Berki volt párja, Hódi Pamela és lánya is. A Blikk Berki Krisztián édesanyját, Júliát telefonon érte el.

berki-krisztian-fb

- Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam...

Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt.

- Nem fogom fel, úgy tudom, nem volt beteg, nem volt semmi baja - mondta sírva az asszony.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Az asszony előtt Berki Mazsi is nyilatkozott röviden, ő a Borsnak szólalt meg. 

- Sajnos, a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! - mondta zokogva a napilapnak. 

berki-krisztian-mazsi
Fotó: Profimedia

Azt is elárulta, hogy kislányuk születése óta először ma este mentek volna el kettesben randizni. 

- Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani.

Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk.

A helyszíni szemle időtartama alatt a rendőrség megerősítette a Telex információját, miszerint kábítószergyanús anyagot találtak a lakásban. „Mivel a helyszínen kábítószergyanús anyagokat is találtak, ezért kábítószer birtoklása miatt büntetőeljárás is indult” - közölte a BRFK.

A tények.hu azt írta, egy szomszéd elmondásai alapján úgy tudják, Berki Krisztián öngyilkosságot követhetett el, majd azt is hozzátették, hogy rendőrség elmondása szerint kábítószert találtak nála, így szerintük elképzelhető, hogy drogtúladagolás okozhatta halálát. 

Az öngyilkosság hírét a rendőrség cáfolta a helyszínen tartott sajtótájékoztatón. A Ripost arról számolt be, bár a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a tragédia körülményeit, a hatóság azt a tájékoztatást adta, Berki Krisztián nem önkezével vetett végett az életének. 

Ezt is szeretjük