Berki Mazsi megszólalt férje, Berki Krisztián haláláról: „Az életemnél is jobban szerettem!”

Berki Mazsi először nyilatkozott, miután kiderült, férje, Berki Krisztián ma reggel elhunyt.

berki-mazsi-krisztian-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkit megdöbbentett Berki Krisztián halálhíre: a 41 éves volt labdarúgó, influenszer, műsorvezető, médiaceleb ma reggel hunyt el.

A híresség otthonához mentő és rendőrautó is kivonult, a rendőrség annyit árult el, hogy haláleset miatt tartanak szemlét, és idegenkezűség nem merült fel, tehát nem gyilkosság történt. 

Berki Mazsi a férje haláláról

Az Origo arról számolt be, hogy a helyszínen tartózkodik Berki Krisztián felesége, és megérkezett a volt párja, Hódi Pamela és lánya is. Berki Mazsi röviden a Borsnak nyilatkozott: megerősítette férje halálhírét, és arra kért mindenkit, tartsák tiszteletben a gyászát. 

berki-mazsi-krisztian
Fotó: Profimedia

- Sajnos, a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben.

Az életemnél is jobban szerettem!

- mondta zokogva a napilapnak. 

Azt is elárulta, hogy kislányuk születése óta először ma este mentek volna el kettesben randizni. 

- Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani.

Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Berki Krisztián és Berki Mazsi 2018 elején találtak egymásra. Az év márciusában a Glamour-gálán jelentek meg először a nagy nyilvánosság előtt. 2018 őszén, a TV2-n futó A legbátrabb páros című műsorban derült ki, hogy titokban hónapokkal korábban összeházasodtak. Magyarországon egy polgári szertartás keretében mondták ki a boldogító igent, másodszor pedig a Maldív-szigeteken keltek egybe, ennek az esküvőnek dátumát az első évfordulójuk napjára, 2019. január 26-ára tűzték ki.

2021 áprilisában derült ki, hogy Berki Mazsi kisbabát vár. Azt is elárulták, hogy három sikertelen inszemináción vannak túl, és a két lombik sem hozott eredményt. Mazsi szerint végül vitaminkúrának és akupunktúrás kezelésnek, valamint a stresszmentesebb életnek köszönheti a várandósságát. 

berki-mazsi-berki-krisztian
Fotó: Profimedia

Berki Krisztián és Mazsi kislánya, Emma 2021. november 4-én látta meg a napvilágot. A kislányt hat héttel a születése után először a Hot! magazin karácsonyi dupla számában mutatták meg, és nem tagadták a pletykákat, valóban küzdenek a házasságukért, szakember segítségét is igénybe vették.

Idén februárban Berki Mazsi elárulta, arra kérte férjét, hogy egy időre költözzön el a közös otthonukból, márciusban viszont kislányukkal együtt Mexikóba utaztak. 

„A mai napig úgy gondoljuk, hogy megéri küzdeni. Nem tudom mi a legjobb módszer, vagy recept, csak azt tudom, hogy most már hónapok óta dolgozunk a kapcsolatunkon, én is magamon, és Mazsi is dolgozik saját magán. Most újra együtt, mert nem adjuk fel, amíg van egy bármilyen kis esély is, amíg mindketten úgy érezzük, hogy érdemes. Magunkért, a másikért, kettőnkért… a családért!„ - írta Berki március eleji posztjában. 

Berki Krisztián: így lett focistából médiaceleb

Labdarúgóként, focikapusként kezdte a pályafutását, majd  2007-ben a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója lett, majd 2010 júniusában lemondással távozott.  Ezt követően médiacelebként híresült el, főként botrányaival és botrányos kijelentéseivel szerepelt sokat a televízióban és a lapokban. 

Ezt is szeretjük