Mazsi férjnél volt, amikor Berki beleszeretett - Sarka Kata hasonmásának hívta

Berki Krisztián az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban mesélte el, három évvel ezelőtt hogyan szeretett bele Mazsiba.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián 2018 márciusában, a Glamour-gálán jelent meg először Renátával, akit mindenki Mazsinak hív, majd néhány hónap múlva feleségül is vette. A polgári ceremónia után, az első évfordulójukon, 2019. január 26-án a Maldív-szigeteken az esküvői szertartásra is sor került.

Berki a Life TV-n péntek esténként jelentkező, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban mesélt arról, hogyan ismerkedett meg, és szeretett bele az akkor még első házasságában élő Mazsiba. 

Berki Krisztián és Mazsi megismerkedése

Berki Krisztián egy szépségversenyen szúrta ki, amelynek Sarka Kata volt a jogtulajdonosa. Hajdú Pétert azzal hívta fel, hogy adja meg neki "Sarka Kata hasonmásának" telefonszámát. 

berki-krisztian-hajdu
Fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

- 2011-ben viszonylag sok készpénz volt mindig nálam, meg úgy is éreztem, hogy menő vagyok. Mentünk veletek Ciprusra, és mondtam magamnak, hogy csak eldobok pár drótot még… Felhívtam Mazsit, akinek a nevét se tudtam, hogy "kedves Sarka Kata-hasonmás! Holnap megyek Ciprusra, nincs kedved eljönni?" Mondta, hogy nincs - elevenítette fel a műsorban az első interakciójukat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Nyolc évvel később Rubint Réka egyik óráján találkozott vele ismét, ahova Berki a súlyzós edzései mellett kardiózni járt keddenként. 

- Mellém állt, és ismerkedett. Tudta, hogy nem vagyok együtt Pamelával, de én nem tudtam, hogy van férje. Megbeszéltük, hogy pénteken találkozunk, és aznap realizálódott bennem, hogy említette, neki férje van. Azt mondtam, ez az ő döntése, ő meg úgy döntött, hogy találkozzunk, hiszen akkor neki már nem volt jó a házassága. Ha jó lett volna, nem találkozott volna velem. 

berki-krisztian-hajdu-peter
Fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

Az egész napot együtt töltötték, majd Mazsi este elment a barátnőivel moziba. Amikor vége lett a filmnek, felhívta Berkit, van-e kedve odaugrani. Életében még nem szakított meg edzést nő miatt, de akkor otthagyott csapot-papot. A jutalma egy csók lett: Mazsi csókolta meg először, nem pedig fordítva. 

- Én életemben nem éreztem ilyet! Félelem volt bennem, hogy szerelmes lettem egy nap alatt. Vasárnap együtt sírtunk a kocsiban. Én azért, mert nem akartam ilyen helyzetbe kerülni, és hogy bárki ilyen helyzetbe kerüljön. Azt éreztem, hogy minden nagyon jó, minden kerek lehetne, de mi a francért kell nekem egy ilyen nővel találkozni?!  

Berki szerdán síelni ment, és megkérdezte Mazsit, vele tartana-e: tudnának kicsit kettesben lenni, beszélgetni. Ezt a meghívást a nő már nem utasította vissza. 

- Amikor jöttünk hazafelé, rátette a kezét a kezemre, és azt mondta: "Én nem mennék haza". Aznap nálam jobban senki nem örült a világon. Nem emlékszem pontosan, hogy aznap-e még, hogy hazaértünk, vagy másnap, leült a férjével, és elmondta neki, hogy szerelmes lett, és nem megy haza. Ennek három éve - osztotta meg a nézőkkel a negyvenéves celeb.

Berki Mazsi édesanyja bőven letagadhat korából

2020. augusztus 8-án Berki Mazsi 29 szál gyertyát fújhatott el születésnapi tortájáról. A jeles eseményt családi körben ünnepelte, amelyről édesanyja sem hiányozhatott. A szülinapos több fotót is posztolt a partiról, melyek egyikén anyukája, Etelka oldalán pózolt.

Ezt is szeretjük