Berki Mazsi és fiatalos édesanyja: Etelkával így hasonlítanak egymásra
Berki Mazsi édesanyjával ünnepelte meg 29. születésnapját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2020. augusztus 8-án Berki Mazsi 29 szál gyertyát fújhatott el születésnapi tortájáról. A jeles eseményt családi körben ünnepelte, amelyről édesanyja sem hiányozhatott.

Követői, ha a tortából nem is, az összejövetelből kaphattak némi ízelítőt. A szülinapos több fotót is posztolt a hangulatos étteremről és a partiról, melyek egyikén anyukája, Etelka oldalán pózolt.

Berki Mazsi és fiatalos édesanyja

Rajongói nem csak jókívánságaikkal árasztották el a képet, azt sem hagyták szó nélkül, hogy anyukája mennyire fiatalos: sokak szerint a külseje alapján lehetetlen lenne megállapítani, hogy felnőtt gyermeke van. Az is egyértelmű, hogy nagyon hasonlítanak egymásra: orruk vonala és mosolyuk is megegyezik. A posztokat elnézve emlékezetesre sikerült a nagy nap, ezt az a pár sor is megerősítette, amelyet az egyik felvétel alá írt az ünnepelt.

"1991.08.08. 23 óra és éjfél között pontosan 29 éve jöttem világra. Szerencsés csillagzat alatt születtem. Ezt én is érzem. Felnőttem úgy érzem, de mindig is Anya & Apa kicsit lánya maradok."

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen elbűvölő fotó készült az anya-lánya párosról ünneplés közben, illetve további képeket mutatunk Berki Mazsiról és édesanyjáról.

Ezt is szeretjük