Berki Krisztián és Mazsi Glamour-gálán viselt ruháját sokan szapulták
Berki Krisztián és Mazsi több szempontból is kivívta mások nemtetszését.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A világjárvány miatt márciusról szeptember 24-re halasztották a Glamour Women of The Year díjátadót. Csütörtök este a Várkert Bazárban immár 12. alkalommal díjazták az olvasók szavazatai alapján hét kategóriában hazánk kiemelkedő teljesítményt elérő nőit.

Kiderült, ki lett Az év énekesnője, színésznője, sportolója, divattervezője, vállalkozója, lakberendezője, a Glamour magazin szerkesztősége pedig ezúttal is megválasztotta Az év hősnőjét. A jelöltekről és a nyertesekről bővebben korábbi cikkünkben olvashatsz.

Berki Krisztián és Mazsi a Glamour-gálán

Az idei gálát körültekintő egészségügyi óvintézkedések mellett rendezték meg a biztonságos távolságtartást lehetővé tévő térben, a megszokottnál szűkebb körben, szigorú beléptetési szabályok és a kötelező maszkviselés mellett.

berki-krisztian-mazsi
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A maszkot csak evéskor és iváskor vehették le a sztárok, illetve ha tévés interjút adtak, akkor is csak a beszélgetés elején szabadulhatott meg tőle az interjúalany. A díjazottak is csak már a színpadon, a köszönőbeszédük idejére vehették le. A fotófalhoz is csak maszkban szabadott odaállni, ezért többen is felháborodtak, amikor Berki Krisztián maszk nélkül fotózkodott és szelfizett. 

"Tényleg nem kötekedni akarok, de Berki véleményvezér vagy valamilyen szinten, ezáltal Mazsi is, a sok buta kamasz srác, akinek meg a példaképe vagy, etc azt látja, rajtad nincs maszk, hát neki minek..." - írta egy kommentelő. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Sok hozzászóló amiatt is háborgott, mert a Life TV műsorvezetője és felesége szőrmekabátot húztak alkalmi ruhájukhoz. 

"Akárhogy nézem, ez nem műszőrme. Óriásit csalódtam bennük!!!"

"A szőrme azé, aki bele született!" 

berki-krisztian-mazsi2
Fotó: Femina/Rátkai Márk

"Remélem, nem igazi szőrmét viseltek! Már minden neves divatház kezdi belátni, hogy ez nem helyes, jó lenne ebben is trendkövetőnek lenni."

"Szívből remélem, hogy nem lenyúzott állatok bundája van rajtatok, mert akkor egy világ törne össze bennem..."

"Hogy lehet hordani igazi megölt állatok bőrét?! Külföldön ez szinte lehetetlen. Nagyon csúnya dolog."

A 2020-as Glamour-gála legszebb ruhái

Nyári Dia az egyik legkülönlegesebb és legelegánsabb kreációt viselte, amit Benes Anita tervezett. A Daalarna Couture Rhapsody kollekciójának egy csillogó, fekete, szőrős anyagból készült alkalmi ruhájában keltett feltűnést. Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk kik viselték a 12. Glamour-gála legszebb és legkülönlegesebb ruháit.

Ezt is szeretjük