Epres Panni a Glamour-gálán díjat adott át - Férje halála óta először jelent meg
Epres Panni díjátadóként vett részt csütörtök este a 12. Glamour Women of the Year gálán.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Epres Panni is díjat adott át a tegnap este a Várkert Bazárban 12. alkalommal megrendezett Glamour Women of the Year gálán. A magazin olvasóinak szavazatai alapján ünnepélyes keretek között hazánk leginspirálóbb hölgyeit díjazták hét kategóriában.

A 2020. március 19-re tervezett díjátadót a koronavírus-járvány miatt szeptember 24-re halasztották, és szigorú óvintézkedéseket hoztak. Így a rendezvény alatt végig kötelező volt maszkot viselni, azt a meghívott sztárok a fotósfal előtt sem vehették le, csak akkor, amikor köszönőbeszédet mondtak, vagy tévés interjút adtak.

Epres Panni a Glamour-gálán díjat adott át

Az év divattervezője díjat Epres Panni modell adta át, aki férje, Benedek Tibor június 18-án bekövetkezett halála óta először jelent meg a nagy nyilvánosság előtt. 

epres-panni

A 43 éves sztár mosolyogva nyújtotta át az elismerést Cakó Kingának, a CAKO márka tervezőjének, majd el is hagyta a színpadot. 

epres-panni2

- Annyira örülök, hogy itt lehetek közöttetek, és főleg, hogy Pannitól kaphattam a díjat, ez egy fantasztikus érzés. Nagyon-nagyon hálás vagyok nektek, főleg ebben a szürreális helyzetben, amiben vagyunk. 

epres-panni3

- A vásárlóimnak ezer köszönet, hogy így kiálltak a márka mellett március óta, a karantén alatt is. Fantasztikus érzés, hogy ennyien szeretnek! Köszönöm, hogy működhet a márka, én tovább csinálom a kollekciókat - mondott köszönetet Cakó Kinga.  

czako-kinga
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A 12. Glamour Women of The Year díjátadó nyertesei

Az év női vállalkozója Kulcsár Edina lett, aki tetőtől talpig csillogott. Megköszönte a szavazóknak, hogy rá voksoltak, és reméli, közöttük a vállalkozásának több kuncsaftja is van. Nézd meg a többi nyertest is!

Ezt is szeretjük