Dallos Bogi és Puskás Peti voltak az esti gála legszebb sztárpárja
Puskás Peti is a jelöltek között szerepelt a 7. Televíziós Újságírók Díja gálán, ahova párjával, Dallos Bogival érkezett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Puskás Peti és Dallos Bogi a csütörtök este megrendezett 7. Televíziós Újságírók Díja gála egyik legszebb és legbájosabb sztárpárja volt. 

A 35 éves énekes a zsűritag kategóriában jelölt is volt, csakúgy mint ByeAlex, és párjával az X-Faktorért is izgulhattak: a tehetségkutatót a nagyszabású show-műsor kategóriában jelölték. 

Puskás Peti és Dallos Bogi a Televíziós Újságírók Díja gálán

Az est legnagyobb nyertese, az RTL Magyarország tíz kategóriában volt jelölt, ebből hetet díjra váltott: nagyszabású show-műsor (X-Faktor), reality (Cápák között), zsűritag (ByeAlex - X-Faktor), sorozat (A mi kis falunk), színésznő (Balsai Móni - Alvilág), színész (Nagy Ervin - A Tanár), mellékszereplő (Anger Zsolt - A Tanár). 

dallos-bogi-puskas-peti
Fotó: Televíziós Újságírók Díja

A TV2 Csoport három elismeréssel tért haza: vetélkedő (Exatlon Hungary), női műsorvezető (Ördög Nóra), férfi műsorvezető (Till Attila). A Duna TV lett a gasztroreality kategória (Gasztroangyal) nyertese, a Sony Max a talkshow kategóriában (Lakástalkshow) nyert.

Puskás Peti nem bánkódott, hogy a zsűri kategória díját végül mentortársa, ByeAlex nyerte, Instagram-posztjában is leírta: örül, hogy az X-Faktor duplán sikert aratott. 

dallos-bogi-puskas-peti2
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Szerelmével, Dallos Bogival gyönyörű párt alkottak, és a fotósok előtt is sütött róluk, mennyire odáig vannak egymásért. 

dallos-bogi
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A 23 éves énekesnő egy virágmintás ruhában vett részt a díjátadón, amihez kiegészítőként fekete táskát és rózsaszín papucscipőt választott. 

A Televíziós Újságírók Díja 2020 sztárjai

Ördög Nóra, mint mindig, a díjátadón is visszafogottan elegánsan jelent meg. Képes összeállításunkban megnézheted a 7. Televíziós Újságírók Díja gála sztárjait.

Ezt is szeretjük