A mi kis falunk Erikája gyönyörű volt az esti premieren - Lovas Rozi így jelent meg
Szeptember 10-én kerül a mozikba a Hab című romantikus, magyar vígjáték, díszbemutatóját hétfő este tartották.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptember 10-én debütál a mozikban a Hab című romantikus, magyar vígjáték. Lakos Nóra első nagyjátékfilmje a francia vígjátékok hangulatát idézi. 

A történet szerint Dóra (Kerekes Vica) cukrászdája a csőd szélére kerül, és csak egy különleges hitel menthetné meg, de azt kizárólag családosok vehetik igénybe. Így hát szerződtet egy vállalkozó kedvű és észveszejtően jóképű agglegényt (Mátray László) és egy színészi ambíciókkal megáldott kisfiút (Gyarmati Erik), hogy együtt próbálják meg megmenteni a főszereplő vállalkozását.

A Hab premierje

- A Hab egy klasszikus vígjátéki alapokra helyezett romantikus komédia sok zenével, humorral és francia eleganciával. Olyan különleges, meseszerű látványvilágot terveztünk, ami miatt érdemes moziban, nagyvásznon megnézni. A filmben valós párkapcsolati helyzetek és archetipikus karakterek jelennek meg, így magukra ismerhetnek azok, akik nem mernek elköteleződni, vagy épp képtelenek elszakadni egy szerelemtől, de tükröt kapnak a már évek óta házasságban élők is. A Hab egyszerre humorosan szórakoztató, megható és elgondolkodtató élményt nyújt majd a nézők számára - mondta Lakos Nóra, a film rendezője.

A filmben olyan színészek tűnnek fel még a mellékszerepekben, mint Kovács Lehel, Zsigmond Emőke, Elek Ferenc, Bányai Miklós, Láng Annamária, Pálfi Kata, Szikszai Rémusz vagy Lovas Rozi.

A film hétfő esti premierjén a film szereplői és alkotói is részt vettek. Lovas Rozi, akit a tévénézők A mi kis falunk Erikájaként ismernek, gyönyörű volt a vörös szőnyegen. Május 14-én adott életet első gyermekének, de ezt senki nem mondaná meg róla a díszbemutatón készült fotókon. 

Ezt is szeretjük