Ámulunk a 65 éves Udvaros Dorottyán - Gyönyörű volt az esti premieren
Udvaros Dorottya nem csak a Zárójelentés premierjén jelent meg gyönyörű ruhában.

udvaros-dorottya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Udvaros Dorottya gyönyörű volt kedd este Szabó István Zárójelentés című új filmjének díszbemutatóján, amellyel ünnepélyesen elindult a Magyar Filmdíj 2020 - Magyar Mozgókép Szemle a budapesti Corvin moziban. 

2020. február 26-29. között 59 Magyar Filmdíjra jelölt alkotást, valamint számos versenyen kívüli filmet is vetítenek, köztük a Zárójelentést is. 

Udvaros Dorottya a Zárójelentés szereplője

A rendezvény díszvendégeként Budapestre érkezett a film főszereplője, Klaus Maria Brandauer. A Zárójelentés plakátján mellette Eperjes Károly és Stohl András szerepel.

zarojelentes-plakat

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő a főszereplő, Stephanus professzor feleségét, az operaénekesnő Évát alakítja. (Szerepéről a forgatás idején a Feminának adott interjúban is beszélt.)

A főszereplők és Udvaros Dorottya mellett olyan kimagasló magyar színművészeket láthatunk a filmben, mint Kerekes Éva, Csákányi Eszter, Szirtes Ági, Csomós Mari, Andorai Péter, Orosz Ákos, Börcsök Enikő, Elek Ferenc és Bálint András. A film forgatókönyvét maga Szabó István jegyzi, az operatőr pedig a rendező állandó partnere, Koltai Lajos volt. A Zárójelentés produceri feladatait Sándor Pál és Tőzsér Attila látták el. 

Képes összeállításunkban megmutatjuk, a 65 éves Udvaros Dorottya hogyan jelent meg a Zárójelentés díszbemutatóján, és azt is megnézheted, milyen gyönyörű ruhákat viselt a közelmúltban egy-egy gálán és premieren. 

Ezt is szeretjük