Az 50 éves Geszler Dorottya dögös miniruhát húzott az esti premierre - Fotókon a Pesti balhé díszbemutatójának sztárjai

A Pesti balhé a nyár magyar vígjátéka, amelynek tegnap este tartották a díszbemutatóját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Pesti balhé című komédiát Mészáros Béla, Petrik Andrea, Szabó Simon, Inotay Ákos és Elek Ferenc főszereplésével július 30-ától  vetítik a mozik országszerte. Lóth Balázs rendezése lesz az első hazai produkció az újranyitó mozikban. 

Egy őrült képrablás, egy még őrültebb barátság és egy nagy szerelem története körül kavargó, vicces és váratlan fordulatokat egyaránt ígérő filmben a humor mellett akcióból sem lesz hiány. Ezekből Mészáros Bélának és Szabó Simonnak jutottak a legnehezebb feladatok a felvételek során: előbbinek többek közt búvárkodnia kellet, míg az utóbbinak kijutott a pofonokból és a magasból lezuhanásból is úgy, hogy sokszor nem kért kaszkadőrt.

A Pesti balhé premierje

Gyerekkorukban elválaszthatatlan haverok voltak, aztán felnőttek - de szerencsére nem komolyodtak meg. Marcell (Mészáros Béla) kivételével, aki kőgazdag, de nem túl boldog mérnök lett, mind ugyanolyan gátlástalan, pihent agyú tréfacsinálók, mint voltak. És amikor a banda (Szabó Simon, Elek Ferenc, Petrik Andrea, Jászberényi Gábor, Inotay Ákos) egyik tagjának az az ötlete támad, hogy egy fura festményét társai James Bondot megszégyenítő ügyességgel lopják be az évszázad műkincsárverésére, még a tőlük eltávolodott régi cimborát is sikerül rábeszélni az eszement bűntényre.

De nincs tökéletes terv. Vagy hát: náluk biztos nincs. Egy profi bűnöző (Reviczky Gábor) bevonása után is csak káosz, kaland, küzdelem és sok béka mard. De ők épp az ilyen helyzeteket szeretik…

A Pesti balhé hétfő esti díszbemutatóján nemcsak a vígjáték szereplői jelentek meg, hanem több hazai sztár is, akik közül Geszler Dorottya keltette a legnagyobb feltűnést. Kevesen mondanák meg, hogy májusban a kereken 50. születésnapját ünnepelte. 

Ezt is szeretjük