Borbély Alexandra csillogó miniruhába bújt a premierre - Fotókon a Drakulics elvtárs sztárjai
A Drakulics elvtárs premierjén nemcsak a film szereplői, de számos magyar sztár is részt vett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Október 31-től játsszák a mozik a Drakulics elvtárs című retró-vámpír-vígjátékot. Bodzsár Márk, az Isteni műszak rendezőjének második filmjében Nagy Ervin, Nagy Zsolt, Walters Lili és Thuróczy Szabolcs játssza a főszerepet, de a főbb szerepekben is olyan ismert színészeket láthatunk, mint Borbély Alexandra, Bödőcs Tibor, Balsai Móni, Znamenák István, Kerekes Éva, Szűcs Nelli, Trill Zsolt, Pálos Hanna, Rezes Judit és Rába Roland. A rendező csupa olyan színészt szerződtetett a szerepekre, akikkel már régóta szeretett volna együtt dolgozni, és a végeredményt látva úgy gondolja, mindannyian pályafutásuk egyik legjobb alakítását nyújtották.

A történet szerint a kubai forradalmat is megjárt Fábián elvtárs (Nagy Zsolt) a hetvenes években hazalátogat, hogy megnyisson egy nagyszabású véradó mozgalmat, de valami nagyon nem stimmel vele. Az öreg harcos úgy néz ki, mintha harmincéves lenne, laza stílusa meg egy vérvörös Mustangja van, és a nők döglenek az ágyban fáradhatatlan fenevad után.

A kémelhárítás azonban felkészült a küzdelemre, és legjobb embereit állítja az ügyre. Mária (Walters Lili) kísérőként próbál a gyanús alak bizalmába férkőzni, és ahogy az álrandevúk egyre komolyabbra fordulnak, a törékeny kis nő úgy lesz egyre magabiztosabb: nemsokára elhiszi magáról, hogy több esze és nagyobb ereje van, mint az őt dróton rángató férfiaknak. Eközben a pasija, Laci (Nagy Ervin), a megfigyelés, lehallgatás és közelharc mestere a háttérből figyel, és amikor épp nem a féltékenységtől őrjöng, akkor olyat csinál, ami pont nem az erőssége: gondolkodik.

Vajon mi lehet az örökifjú elvtárs titka, aki csatos üvegből sűrű, piros levet szopogat, és sóvárogva méregeti az elvtársnők finoman ívelt nyakát? A kémek, titkos ügynökök, besúgók, szélhámosok, régi és új harcostársak mindenre fel voltak készülve, de erre nincs kiképzés…

Egy új magyar filmes műfaj, a retró-vámpír-kém-vígjáték megszületését nem csak a Drakulics elvtárs szereplői, de számos hazai sztár is megünnepelte a díszbemutatón. A legdögösebb sztár Borbély Alexandra volt, aki természetesen párjával, Nagy Ervinnel érkezett a premierre. Képes összeállításunkban megnézheted az est sztárjait. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük