Hosszú Katinka irtó dögösen jelent meg párjával - Will Smith filmjének premierjén voltak
Hosszú Katinka először jelent meg nyilvánosan rendezvényen a párjával, Mátéval.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hosszú Katinka tegnap este először jelent meg nyilvános rendezvényen a párjával. Az úszónő és szerelme Will Smith új filmje, a Gemini Man premierjén mutatkoztak együtt. Az Iron Lady nagyon dögös szerelést húzott a vörös szőnyegre, és Mátéval ölelkezve álltak a fotósok elé. 

"Mennyire menő Budapest szépségét látni az új Will Smith filmben?!" - írta a közös fotóhoz, amit közösségi oldalain a sztárokkal teli díszbemutatóról posztolt. 

Hosszú Katinka és a 33 éves Gelencsér Máté, Gelencsér András úszóedző fia, aki korábban úszott, és a modellkedést is kipróbálta, állítólag az úszónő 30. születésnapi partiján találkozott május elején. Június közepén a Blikk lesifotókat közölt le a párról, amelyek június közepén készültek róluk Barcelonában, ahova az Iron Lady a Mare Nostrum versenysorozat harmadik állomásaként érkezett. Az első Mátéval közös fotót Hosszú Katinka július elsején tette ki az Instagram-oldalára. A 30 éves úszónő azóta étteremben, medencében pancsolva és színházi előadásra várva is tett ki a szerelmével közös képeket, de a Gemini Man premierje az első nyilvános rendezvény, ahol a fotósok elé álltak. 

Will Smith új filmjére és a koncertjére több hazai sztár és sztárpár volt kíváncsi. Van, akinek közös fotót is sikerült vele készítenie. Képes összeállításunkban megnézheted őket. 

Ezt is szeretjük