Ördög Nóra arany mintás ruhában ragyogott a gálán - Ő nyerte a női műsorvezető díját
Képeken a csütörtök este megrendezett 7. Televíziós Újságírók Díja gála sztárjai.

ordog-nora-tilla-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hetedik alkalommal adták át tegnap este Televíziós Újságírók Díját. Az ünnepélyes gálaesten ezúttal 12 kategóriában díjazták a 2019-es év legjobb televíziós produkcióit és azok szereplőit, alkotóit. 

Az est legnagyobb nyertese, az RTL Magyarország tíz kategóriában volt jelölt, ebből hetet díjra váltott. A TV2 Csoport három elismeréssel tért haza, a Duna TV és a Sony Max egy-egy kategóriában nyert.  A jelöltek és a nyertesek részletes listáját ide kattintva találod. 

A Televíziós Újságírók Díja 2020 sztárjai

Ördög Nóra ötödik alkalommal vihette haza a legjobb női műsorvezetőnek járó díjat. Köszönőbeszédében kiemelte, hogy húsz éve kezdte a televíziós szakmát, 2000 januárjában lépte át egykori csatornája, az RTL Klub küszöbét. 

ordog-nora-dij
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A TV2 műsorvezetője azt is kiemelte, hogy sokkal jobban szeret csapatban és műsorvezetőtárssal dolgozni, mint egyedül - már csak azért is, mert a televíziózásnak a csapatmunka a lényege. A koronavírus-járvány az idei évben sok mindent megváltoztatott, de az emberek ugyanúgy szeretnek tévézni, mint korábban, a tévé talán most még picit fontosabbá is vált a családok életében. 

A gála résztvevői maszkot viseltek, ez alól csak a kordonnal elkerített fotósfal és a színpad volt kivétel. Ördög Nóra, mint mindig, a díjátadón is visszafogottan elegánsan jelent meg. Képes összeállításunkban megnézheted a 7. Televíziós Újságírók Díja gála sztárjait.

Ezt is szeretjük