Elek Ferenc 17 évvel fiatalabb párjával jelent meg a premieren - Szilvivel mosolyogva álltak a fotósok elé

Elek Ferenc új filmje, a Pesti balhé című vígjáték premierjére gyönyörű barátnőjével érkezett.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elek Ferenc színészi karrierje és magánélete is sínen van. A színész forgatja az RTL Klub A Tanár című sorozatának negyedik évadát, valamint három filmet is, és július 30-án kerül a mozikba a Pesti balhé című film, a nyár magyar vígjátéka, amelyben ő alakítja az egyik főszerepet. 

A 46 éves sztárra a szerelem is rátalált: egy éve él együtt 17 évvel fiatalabb párjával, Szilvivel. 

Elek Ferenc barátnője

A szerelmesek a Pesti balhé díszbemutatóján is megjelentek, fülig érő mosollyal álltak a fotósok elé. 

elek-ferenc-baratnoje
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- A párom nem szakmabeli, hanem pénzügyesként dolgozik, szerencsére jól viseli a munkamániámat - mesélte a Story magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Gyerekként kezdte a szakmát, a munka lételeme, ezért nehezen viselte a karanténidőszakot. Párja segített neki, hogy átvészelje az elmúlt hónapokat, amikor pánikrohamok is gyötörték. Szerencsére az interneten keresztül oktathatott: a Talent Stúdióban gyerekeket tanít szinkronizálni. 

- Kiderült, nem tudok munka nélkül élni, nehezen találom meg nélküle a helyem. Rá voltam kényszerítve, hogy pihenjek, és megtanultam, hogyan kell ücsörögni. A barátnőm nélkül nem tudom, hogy lettem volna képes egyedül végigcsinálni, Szilvi tartotta bennem a lelket. (…) Ahogy tudtunk, lementünk a nyaralóba: Zamárdi a második otthonom, ott tudok igazán feltöltődni. 

elek-ferenc-baratnoje2
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Elek Ferenc volt feleségével is nagyon jó viszonyban maradt, a válás után közösen nevelik fiukat, a 14 éves Marcit.

- Edit nagyon klassz nő, bármikor elvihetem Marcit, ha szeretném, még Zamárdiban is van saját szobája. Emberileg a mai napig nagyon szeretem a kisfiam anyukáját, csak nem könnyű velem élni, munkamániás vagyok, de szerencsére a párom jól bírja.

Nyári Dia jóképű párja

Nyári Dia igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen nagyon fiatalon, 22 éves korában megtalálta a nagy Őt. Párjával, az MTVA sportriporterével 2016-ban szerettek egymásba. Kovács Dániellel pár randi után összeköltöztek, a következő évben eljegyezték egymást, 2018. július 16-án megszületett kisfiuk, napra pontosan két évvel később pedig összeházasodtak. 

Ezt is szeretjük