Nyári Dia a Glamour-gálán csillogó estélyiben ragyogott - Képeken az est gyönyörű ruhái
Fotókon a 12. Glamour Women of The Year legszebb és legkülönlegesebb ruhái.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

12. alkalommal rendezték meg csütörtök este a Glamour Women of The Year díjátadót a Várkert Bazárban, ahol hét kategóriában díjazták az olvasók szavazatai alapján hazánk kiemelkedő teljesítményt elérő nőit. 

Idén tavasszal közel 140 000 szavazatot adtak le a magazin olvasói kedvenc női jelöltjeikre, ám a kialakult helyzet miatt csak egy fél évvel később, szeptember 24-én vehették át a nyertesek az immár ikonikusnak számító Glamour-szobrokat. A szokásosnál szűkebb körben tartott gálát online, élőben követhették végig az olvasók is.

Kiderült, ki lett Az év énekesnője, színésznője, sportolója, divattervezője, vállalkozója, lakberendezője, a Glamour magazin szerkesztősége pedig ezúttal is megválasztotta Az év hősnőjét. A jelöltekről és a nyertesekről bővebben korábbi cikkünkben olvashatsz.

A díjátadók, a jelöltek és nyertesek, valamint a meghívott sztárok az elegáns szettekhez passzoló, stílusos maszkokat viselve jelentek meg a megszokottnál szűkebb körben megrendezett gálán. Nyári Dia az egyik legkülönlegesebb és legelegánsabb kreációt viselte, amit Benes Anita tervezett. A Daalarna Couture Rhapsody kollekciójának egy csillogó, fekete, szőrős anyagból készült alkalmi ruhájában keltett feltűnést.

Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk kik viselték a 12. Glamour-gála legszebb és legkülönlegesebb ruháit.

Ezt is szeretjük