Király Linda a Glamour-gálán irtó dögös ruhába bújt - 30 kilós fogyása után így néz ki

Képeken a 12. Glamour Women of The Year legdögösebb sztárjai.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 12. Glamour Women of the Year gálán csütörtök este a Várkert Bazárban a magazin olvasóinak szavazatai alapján ünnepélyes keretek között hazánk leginspirálóbb hölgyeit díjazták hét kategóriában.

A díjátadót a koronavírus-járvány miatt márciusról halasztották el szeptember 24-re, és szigorú óvintézkedéseket hoztak, így a rendezvény alatt kötelező volt maszkot viselni, azt a fotósfal előtt sem lehetett levenni, csak akkor, amikor a sztárok a színpadon köszönőbeszédet mondtak, vagy tévés interjút adtak.

A 2020-as Glamour-gála dögös sztárjai

Kiderült, ki lett Az év énekesnője, színésznője, sportolója, divattervezője, vállalkozója, lakberendezője, a Glamour magazin szerkesztősége pedig ezúttal is megválasztotta Az év hősnőjét. A nyertesekről bővebben korábbi cikkünkben olvashatsz.

Király Lindát Az év énekesnője kategóriában jelölték. Bár díj nélkül ment haza, kiérdemelhette volna az est legdögösebb sztárja címet. Több mint harminc kilót fogyott azóta, hogy tavaly tavasszal rászánta magát a sleeve-műtétre, amelynek során eltávolították a gyomra egy részét. Amellett, hogy sokat javult az egészsége, az alakja is rengeteget változott: a látványos fogyás után egyre dögösebb darabokba bújik, a 2020-as Glamour Women of the Year gálán is vonzotta a tekinteteket. 

Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk kik voltak a 12. Glamour-gála legdögösebb sztárjai.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük