Rúzsa Magdi olyan volt, mint egy hercegnő - Álomszép estélyi ruhák 2019-ből

Képeken a legszebb estélyi ruhák hazai sztárjainkon 2019-ből.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Magyar műsorvezetőnők, színésznők és énekesnők is gyönyörű estélyi ruhákban pompáztak az elmúlt egy évben. A legtöbb alkalmi ruhát a hazai rendezvények közül a 20. alkalommal megrendezett Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálán láthattuk. 

A 2019 februárjában a Szépművészeti Múzeum megrendezett Story-gálán sok piros és pasztellszínben pompázó hírességet láthattunk. 

A külföldi fesztiválokon és díjátadókon is rendre megcsodálhattunk egy-egy hazai sztárt. A világhírű magyar modell, Mihalik Enikő a cannes-i filmfesztiválon tündökölt, Gera Marina pedig New Yorkban, a Nemzetközi Emmy-díj átadóján. Ő az első magyar színésznő, akit jelöltek a televíziós Oscarként is emlegetett elismerésre, és hatalmas dicsőség, hogy az Örök tél című filmben nyújtott alakításával a jelölést díjra is tudta váltani.

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a 2019-es év 10+1 meseszép estélyi ruháját. Szerintünk ezek a hazai sztárok viselték a legszebb kreációkat az elmúlt egy évben. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük