Lovas Rozi a Glamour-gálán jóképű férjével jelent meg - Fotókon az est sztárpárjai
Képeken a 12. Glamour Women of The Year szerelmespárjai.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 12. Glamour Women of The Year díjátadón hét kategóriában díjazták az olvasók szavazatai alapján hazánk kiemelkedő teljesítményt elérő nőit. Csütörtök este a Várkert Bazárban kiderült, ki lett Az év énekesnője, színésznője, sportolója, divattervezője, vállalkozója, lakberendezője, a Glamour magazin szerkesztősége pedig ezúttal is megválasztotta Az év hősnőjét. A jelöltekről és a nyertesekről bővebben korábbi cikkünkben olvashatsz.

A díjátadót a koronavírus-járvány miatt márciusról halasztották el szeptember 24-re, és szigorú óvintézkedéseket hoztak. A rendezvény alatt kötelező volt maszkot viselni, azt a fotósfal előtt sem lehetett levenni, csak akkor, amikor a sztárok a színpadon köszönőbeszédet mondtak, vagy tévés interjút adtak.

A 2020-as Glamour-gála sztárpárjai

Lovas Rozit, A mi kis falunk színésznőjét Az év színésznője kategóriában jelölték. A 34 éves sztár először állt a fotósok elé férjével, a dramaturg Horváth János Antallal, akinek április 3-án mondta ki a boldogító igent. Kisfiuk, János Misa május közepén jött világra. 

Képes összeállításunkban megnézheted a 2020-as Glamour Women of The Year szerelmes sztárpárjait.

Ezt is szeretjük