Ő Berki Mazsi gyönyörű húga – Megmutatta a ritkán látott Edinát
Berki Mazsi közös fotót posztolt húgával, Anitával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián feleségéről kevesen tudják, hogy van egy húga. Berki Mazsi az Instagram-oldalán posztolt kettejükről egy közös fotót. 

Megható sorokkal mondta el, mit jelent számára a testvére, mennyire szereti a húgát, Edinát. 

Berki Mazsi húga, Edina

A kommentelők szerint mind a ketten gyönyörűek, és az is nagyon szép, hogy ennyire szeretik egymást. 

Berki Mazsi és húga között 11 év a korkülönbség, Edina még csak 17 éves. 

Az is mutatja, mennyire szoros közöttük a testvéri kötelék, hogy Edina Amerikába is elkísérte nővérét, annak férjét, Berki Krisztián és a férfi kislányát, Natikát. 

Berki tavaly december közepén szerződéssel vihette a lányát a tengerentúlra, amelyben Hódi Pamela kikötötte, hogy Natit az apja december 29-án hazahozza. Nehéz szívvel engedte el a kislányt, ez első karácsonyuk volt egymás nélkül, de tudta, csemetéje az orlandói Disneyworldtől kezdve számos érdekes helyet láthat, élményekkel gazdagon térhet haza.   

Január elején aztán kipattant a botrány: Hódi Pamela nagyon dühös lett, hogy a lányával végül mégsem az apja repült haza, hanem Mazsi kiskorú húgával küldték Budapestre - írta a Bors

A 2020-as Just Clear Award Gála sztárpárjai

A 8. alkalommal megrendezett Just Clear Award Gála egyik legszebb sztárpárja Hódi Pamela és Tóth Bence voltak. A focista egy év és nyolc hónap után tavaly jegyezte el szerelmét, és azt tervezik, még idén össze is házasodnak.  Tóth Bence szerelmesen ölelte a díjat nyert Hódi Pamelát, aki egy testhezálló, fekete estélyiben mutatta meg, milyen irigylésre méltó az alakja. Képes összeállításunkban megnézheted a 2020-as Just Clear Award Gála sztárpárjait. 

Ezt is szeretjük