Berki Mazsi rövid hajra váltott: mindig ennél kéne maradnia a rajongók szerint

Berki Mazsi megújult külsőre vágyott, így levetette a hosszú póthajat. Új frizurája csak a válláig ér.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Katona Renáta név nem sokaknak cseng ismerősen, azonban, ha azt mondjuk, Berki Mazsi, mindenki tudja, kire gondolunk. Berki Krisztián feleségét 2018 óta ismerhetjük, ekkor jelentek meg először egy párként a Glamour-gálán, majd ugyanabban az évben a TV2 Legbátrabb páros című realityjében már férjként és feleségként szerepeltek - házasságkötésükre a műsorban derült fény.

Az elmúlt négy esztendőben a sztárfeleség hatalmas követőtáborra tett szert a közösségi médiában, több mint 200 ezren kíváncsiak az Instagram-bejegyzéseire. A legkülönfélébb témákban posztol: mióta édesanya lett, sok baba-mama tartalmat oszt meg, de a tőle megszokott szépségápolásos fotókból sincs hiány.

Berki Mazsi rövid hajjal

Az oldalán nem csak termékeket ajánl és reklámoz, a hétköznapjaiba is betekintést enged. Például azt is fontosnak tartotta megosztani a követőivel, hogy megújította a külsejét. Levetette a hosszú póthaját, és vállig érő, rövid frizurára váltott.

A hajszobrász csak dúsítás céljából rakott be neki némi toldást, ám a hajhossz teljesen a sajátja. Azt írta, szüksége volt egy kis újításra, majd megkérdezte követőitől, hogy tetszik nekik az "új Mazsi”.

A válaszuk szinte egybehangzó volt, mindenki imádja rövidebb fizimiskával. Volt, aki a természetességét díjazta, más szerint Mazsi arcberendezéséhez ez a hossz a legelőnyösebb. Olyan is akadt, aki úgy vélte, mindig ennél kellene maradnia, mert sokkal szebb így, mint hosszú póthajjal.

Nem először döntött úgy, hogy egy időre elbúcsúzik a hosszabb tincsektől. 2021 nyarán, amikor kislányát, Emmát hordta a pocakjában, szintén hasonló hosszúságú frizurával láthattuk az Instagramon. Ősszel tért vissza a hosszú hajzuhataghoz.

Sztárok, akik 2021-ben új hajra váltottak

Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak azok a sztárhölgyek, akik 2021-ben új frizurát kértek a fodrászuknál. Péter Szabó Szilvi, Jellinek Tina és Dér Heni is elbúcsúzott a hosszú hajtól.

Ezt is szeretjük