Dobó Ági levágatta derékig érő haját: állig érő frizurájára kapott hideget-meleget
Dobó Ágit azóta látjuk hosszú hajzuhataggal a képernyőn, hogy 2010-ben megnyerte a Miss World Hungary szépségversenyt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok női sztárról köztudott hazánkban, hogy nem félnek kísérletezni a külsejüket illetően. Akadnak, akik időről időre mindig új frizurával hódítanak, mint például Tóth Gabi. Mások évtizedek után döntenek a drámai átalakulás mellett, akárcsak Ungár Anikó.

Dobó Ági az utóbbi tábort erősíti: azóta láthatjuk derékig érő, sötétbarna tincsekkel, hogy 2010-ben a Miss World Hungary legszebbjének koronázták. Bő 11 évvel később döntött úgy, ideje frissíteni a megjelenését, állig érő, bubi fazont kért a fodrászától.

Dobó Ági levágatta derékig érő haját

Megörökítette a pillanatot, amikor az olló lenyisszantotta az évek óta növesztett, hosszú copfját. Az erről készült kisfilmet és a végeredményt az Instagram-oldalán mutatta meg. A drasztikus váltás a rajongóit és az ismerőseit egyaránt meglepte.

Kapott hideget-meleget a kommentelőktől. Sokaknak, köztük Sydney van den Boschnak, leesett az álluk a merészsége láttán. Mások féltették attól, hogy később esetleg megbánja majd, hogy ilyen sokat vágatott a hajából. Többen jobban szerették a megszokott, hosszú hajú Dobó Ágit, közöttük volt olyan, aki szerint ez a mostani fazon ódivatú.

A cikk az ajánló után folytatódik

Persze dicsérő hozzászólásokat is kapott. Tápai Szabina, akinek 2021 nyarán szintén megkurtították a loknijait, azt írta, hogy azóta imádja a rövid fazont. Biztos benne, hogy barátnője is szeretni fogja, hiszen nagyon dögösen áll neki. 

Egy kommentelőnek az új frizurája láttán egyből a Dowton Abbey sorozat Maryje ugrott be, akit Michelle Dockery alakít.
Egy kommentelőnek az új frizurája láttán egyből a Dowton Abbey sorozat Maryje ugrott be, akit Michelle Dockery alakít.
Fotó: Instagram/Dobó Ági, Netflix/Dowton Abbey

Bár a vélemények megoszlottak, abban szinte mindenki egyetértett, hogy az új hajtól teljesen megváltozott az egykori szépségkirálynő külseje. Néhányan úgy fogalmaztak, megfiatalította ez a vagány hajhossz, mások pedig azt kezdték el találgatni, melyik világsztárra hasonlíthat. Volt, akit így a Dowton Abbey című sorozat arisztokrata szereplőjére, Maryre emlékezteti, akit a brit színésznő, Michelle Dockery játszik.

Magyar sztárok frizuraváltásai 2021-ben

Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak azok a sztárhölgyek, akik 2021-ben új frizurát kértek a fodrászuknál.

Ezt is szeretjük