Novodomszky Éva új frizurával lepte meg a nézőket: nagyon dögös ez a fazon
Novodomszky Éva kolléganője helyett ugrott be a NYÁR 21 műsorvezetőjének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A köztévé magazinműsora, a Balatoni nyár 2021. június 16-án NYÁR 21 címmel tért vissza a Duna Televízióra. Azért változtattak címet, mert megújult: központja ugyan továbbra is Révfülöp, de a a Balaton mellett az egész országot bemutatják, naponta több turisztikai célpontról jelentkezik, és számol be a látnivalókról, érdekességekről.

A műsor visszatérő házigazdái Rátonyi Kriszta és Fodor Imre, valamint Somossy Barbara és Forró Bence.

Novodomszky Éva frizurája és ruhái

Június 28-án ugyanakkor Novodomszky Éva köszöntötte a nézőket és vezette az adásokat az elmúlt héten Fodor Imrével, mert Rátonyi Krisztina olyan súlyosan megsérült egy balesetben, hogy műteni kellett. A 47 éves tévés számára nem új terep ez a műsor, hiszen jó ideje vezeti a Család-barát című magazint, illetve 2011-ben, 2012-ben és 2014-ben a Balatoni nyár háziasszonya is volt. 

Novodomszky Évát a hét öt napján szebbnél szebb nyári ruhákban láthatták a nézők a NYÁR 21-ben, emellett a frizurája is állandóan változott. Szerdán a megszokott hajviselet helyett vizes hatású, hullámos fürtökkel állt kamera elé, ami nagyon dögös fazon volt. Képes összeállításunkban megnézhetett, hogyan festett az elmúlt hét öt napján.

Ezt is szeretjük