Barta Sylvia 51 éves lett: meseszép, testhezálló ruhában ünnepelte a szülinapját
Barta Sylvia alakja 51 évesen is irigylésre méltó, bármit felvehet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Nem is gondolnánk, hogy a TV2 mindig mosolygós időjárás-jelentője, Barta Sylvia tegnap ünnepelte 51. születésnapját" - így konferálta fel Pachmann Péter ma reggel a TV2 időjósát. 

A gyönyörű, szőke tévést a Normafánál köszöntötte fel egy virágcsokorral a TV2 egyik riportere, amikor az onnan jelentkezett be a Mokkába, és beszélt a várható időjárásról, amikor hirtelen felbukkant a csatorna nyugdíjas meteorológusa, Németh Lajos is.  

Barta Sylvia születésnapja: 51 éves lett

Természetesen a hetvenéves időjós is azért jelent meg, hogy felköszöntse egykori kolléganőjét, akivel táncoltak is együtt a TV2 egyik szilveszteri műsorában. Nem csak a meteorológia köti össze őket, mindketten imádják a havat is. 

- Rengeteg közös zenés, sportos élményünk van, annyi televíziós műsorban szerepeltünk együtt… de volt, hogy csak úgy együtt kirándultunk. Elmondhatom, hogy Lajossal több évtizedes múltunk van - árulta el az 51 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Én a legelső pillanatra is emlékszem: 1997-nyarán toboroztunk lányokat a TV2 időjárás-jelentésébe. Sylvi odaállt, mint próbafelvételes, és már akkor levett a lábamról - vallotta be Németh Lajos. 

Barta Sylvia ötven fölött is mindenkit levesz a lábáról. Nemcsak gyönyörű, de az alakja is bomba. Fiatalkorában versenyszerűen úszott, hetente többször edz, zumbaoktatóként is dolgozik. Az 51. születésnapját is egy alakját kihangsúlyozó ruhában ünnepelte, és a TV2 képernyőjén is sokszor látjuk testhezálló kreációkban. 

Ezt is szeretjük