Lékai-Kiss Ramóna mellei ellopták a show-t az aranyszínű estélyiben - Álomszép ruhák 2020-ból

Képeken a legszebb estélyi ruhák hazai sztárjainkon 2020-ból.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár 2020-ban nemcsak itthon, hanem a nagyvilágban is számos gála, díjátadó és filmpremier maradt el, az év első hónapjaiban, nyáron és az ősz elején még megfordultak sztárjaink egy-egy nagyszabású rendezvényen, ahova illett estélyi ruhát felvenni. 

Emellett az év bővelkedett nagyszabású televíziós show-műsorokban is, ezekben is sok női hírességet láthattunk szebbnél szebb ruhakölteményekben. 

Hazai sztárok legszebb estélyi ruhái 2020-ból

Lékai-Kiss Ramóna nagy meglepetést okozott azzal, amikor ősszel átszerződött a TV2-höz, és ő lett a Dancing whit the Stars női műsorvezetője. Az október 10-i bemutatója látványosra és emlékezetesre sikeredett: az aranyszínű Robert Maar-kreációban úgy nézett ki, mint egy igazi díva. A flitterektől csillogó darabban egyszerre volt elegáns, és szexi dekoltázsával nagyon dögös is. 

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a 2020-as év 10 gyönyörű estélyi ruháját. Szerintünk ezek a hazai sztárok viselték a legszebb kreációkat az elmúlt egy évben.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük