Gregor Bernadett 49 évesen a fenékig érő haját ennyire rövidre vágatta - Íme, a sztárok 2021-es frizuraváltásai
Ilyen volt, ilyen lett fotókon a magyar sztárok 2020-as frizuraváltásai: Gregor Bernadett, Erős Antónia vagy Ungár Anikó is levágatta a haját.

gregor-bernadett-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hazai sztárvilágban több ismert hölgynek is alig változott valamennyit a megjelenése az évtizedek során, néhányuknak a frizurája is ikonikussá vált.

Közéjük tartozik Gregor Bernadett is, akinek a neve hallatán egy cicásra festett szemű, hosszú, dús, fekete hajkoronájú, vonzó nő ugrik be. A 49 éves színésznő azonban 2021-ben megvált fenékig érő fürtjeitől. 

Magyar sztárok frizuraváltásai 2021-ben

Hosszú ideig úgy gondolta, a nőiesség a hosszú hajban rejlik, és nem értette azokat a nőket, akik divatos, rövid fazonra vágatták a hajukat. Saját bevallása szerint mániája volt a tincseinek ápolása és növesztése, néhány évente éppen csak a hajvégek frissítését engedélyezte a fodrászának, de emiatt is mindig idegeskedett. 

A világjárvány miatti karanténban azonban úgy érezte, változásra van szüksége a frizuráját tekintve is. Hónapokig tartó tépelődés után végül áprilisban középhosszúra, augusztusban bubifazonra vágatta a haját. Azt nyilatkozta, fenékig érő haját már csak a súlya miatt sem lehetett nagyon variálni, ezért látványos változás után élvezi, hogy többféleképpen tudja hordani, hullámosra száríthatja, vagy ki is vasalhatja.

Képes összeállításunkban nemcsak Gregor Bernadett frizuraváltását láthatod, hanem azokét a magyar sztárokét is, akik 2021-ben látványosan levágatták a hajukat. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük