Vasvári Vivien sötétbarna hajjal: felismerhetetlen a szőke hajkorona nélkül
Vasvári Vivien a gyerekek miatt vállalta be a drámai átalakulást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szőke bombázó - ezt a jelzőt valószínűleg sokszor hallhatta már életében Vasvári Vivien, akit a közönség a Feleségek luxuskivitelben című realityben ismerhetett meg 2017-ben.

A napszítta, hosszú loknik, a tökéletes alak és a mindig trendi megjelenés mára védjegyének számít, épp ezért nehéz elképzelni más hajszínnel.

Vasvári Vivien sötétbarna hajjal

A modell nem variálta a frizuráját az elmúlt években, mindössze annak hosszával szokott játszani olykor. Gyakran visel póthajat, de előfordul, hogy megunja a derékig érő tincseket, 2020-ban például sokszor láthattuk az eredeti, vállig érő hajhosszával az Instagramon. Sötét fürtökkel azonban még csak elképzelni sem tudtuk - mindezidáig. Most megmutatta, hogyan állna neki a sötétbarna hajkorona.

Az átalakulása ugyan nagyon drámaira sikerült, ez a megjelenés nem örökre szól, pusztán egy gyerekzsúr kedvéért húzott parókát, és bújt a Disney Aladdin-meséinek Jázmin hercegnőjét idéző jelmezbe. Azt nem árulta el a Facebook-oldalán, pontosan mi volt az apropó, de a fénykép mellett megjegyezte, hogy a "gyerekekért mindent!”

A rajongói természetesen nem mentek el szó nélkül a felvétel mellett. Egyöntetűen úgy vélekedtek, jó döntés lenne, ha legközelebb tényleg ilyen árnyalatot kérne a fodrászától.

"Nagyon jól áll! Tényleg úgy nézel ki, mint egy hercegnő!" - fogalmazott az egyik kommentelő.

Nem ez az első eset, amikor bebizonyította, milyen odaadó édesanya. Gyerkőcei, a hétéves Ariana és a háromesztendős Edward kedvéért gond nélkül hintára, szánkóra vagy libikókára pattan. Valamint azt is rendre megosztja a közösségi médiában, milyen menő születésnapi partikat szervez a csemetéknek.

Vasvári Vivien fia 3 éves lett

Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó egyetlen közös gyermeke 2021. április 22-én lett háromesztendős. Édesanyja az Instagramon sem felejtette el felköszönteni. Edward nagyon sokat nőtt, a nagy nap után készült fotókon már nem cuki tipegőként, hanem huncut kisfiúként mosolygott a kamerába.

Ezt is szeretjük