Várkonyi Andrea új frizurája telitalálat: jó döntés volt a hajstylist szerint is

Póthaj ide vagy oda, Várkonyi Andreának nagyon jól állt a hosszú, lágy hullámokban aláomló haj.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea nemcsak a Merő Péter által tervezett csillogó, púderrózsaszín estélyivel vonzotta a tekinteteket a TV2 Neked énekelek címet viselő, nagyszabású gálaműsorában, hanem a frizurájával is.

A 46 éves sztár a csatorna gyermeknapon sugárzott, jótékonysági show-jának háziasszonya dús és nagyon hosszú tincsekkel vezette a műsort, miközben pár héttel korábban vállig érő, tépett fazonnal láthattuk a képernyőn.

Várkonyi Andrea hosszú, dús hajjal

A Tények egykori híradósa a Mokka egyik márciusi adásában a tőle megszokott, lépcsőzetesre vágott, félhosszú hajjal szerepelt, a gálaműsorban viszont lágy hullámokban, a háta közepéig leomló tincsekkel lépett színpadra. Egyértelműen póthajat viselt, ami a szakértő szerint telitalálat volt, jól állt neki.

- Manapság már nem lehet életkorhoz kötni a hajhosszabbítást: a hosszú és dús haj örök divat. Nem feltétlenül fiatalítja, hanem frissebb, lendületesebb megjelenést kölcsönöz. Várkonyi Andrea esetében jó döntés volt, hogy változtatott a megjelenésén - nyilatkozta Gellérthegyi Dávid hajstylist a Story magazinnak.

Képes összeállításunkban megnézheted Várkonyi Andrea frizuráit: tudtad, hogy eredetileg göndör a haja, Pálffy István oldalán volt vörös, Azurák Csaba híradós társaként pedig rövid hajú is?

Ezt is szeretjük