Wossala Rozina gyönyörű hosszú hajjal: ennyire megváltozott A Konyhafőnök sztárja

Wossala Rozinának a hosszú haj a rajongói szerint jobban áll, mint a rövid.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Wossala Rozinát a nézők a 2014-es A Konyhafőnökben ismerhették meg, amelyben a második helyen végzett, egy évvel később pedig megnyitotta saját éttermét. 2016-ban zsűritag volt az RTL Klub gasztroreality műsorában, 2018 áprilisában pedig a Reggeli műsorvezetői csapatához csatlakozott. 

Az utóbbinak azért intett búcsút 2019 augusztusában, mert a reggeli műsort nehezen tudta összeegyeztetni az éttermével járó munkákkal. 

Wossala Rozina haja

A 2020-as év sok kihívást is tartogatott Wossala Rozina számára, hiszen a világjárvány kitörésével vendéglátósként ő is nehéz helyzetbe került. Hat éve nyitotta meg az éttermét, de egy ideje neki is ki kellett tennie a zárva táblát. Olyan felújításokat végez, és tréningeket tart, amikre menet közben nem volt idő.

A Fókusznak azt mesélte, meg sem fordult a fejében, hogy házhoz szállításra álljanak át, mert nem erre vannak berendezkedve: egy adag étel kiadásához ugyanúgy ki kellene fizetnie a nyolcfős személyzetet, a rezsit és sokat drágult alapanyagokat. 

Más változások is történtek az életében: rátalált a testi-lelki harmóniára, elkezdett jobban odafigyelni magára, ennek következtében ezúttal a fogyókúrája is sikeres lett, több mint tíz kilót adott le. Nemcsak az alakja változott meg, hanem a frizurája is, tavaly óta egyre hosszabb hajjal látjuk. Több kommentelő is írta, hogy nagyon jól állnak a 36 éves sztárnak a hosszú tincsek, maradjon az új frizura. Képes összeállításunkban megnézheted a látványos változást. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük