Vasvári Vivien és Fecsó kisfia 3 éves lett: Edwardot fel sem ismertük, úgy megnőtt

Képeken mutatjuk, mennyire megnyúltak az utóbbi időben a sztárcsemeték.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gyerekként a legtöbben utáltuk, amikor a ritkán látott rokonok azzal a mondattal jöttek, hogy: „Úristen, hova nő már ez a gyerek!” Felnőttként persze már értjük, mire volt a nagy felhajtás. Sok gyerkőc néhány hónap leforgása alatt nagyon sokat tud változni.

Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc kisfia is rengeteget nőtt az elmúlt időszakban. Friss képein már-már fel sem lehet ismerni Edwardot. 

Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó fia 3 éves lett

A szőke modell, influenszer és az üzletember egyetlen közös gyermeke 2021. április 22-én lett háromesztendős. A sztáranyuka sosem felejti el, hogy a közösségi médiában is felköszöntse csemetéjét. 2019-ben több képet is posztolt a lurkó játszóházas zsúrjáról, tavaly pedig azt mutatta meg az oldalán, milyen menő járgánnyal lepte meg. Az idei évben sem maradhatott el a szülinapi poszt, azonban ezúttal nem a menő ajándékok láttán maradt tátva a szájunk. Edward a nagy nap után készült fotókon már nem cuki tipegőként, hanem huncut kisfiúként mosolygott a kamerába.

Nem Vasvári Vivien és Fecsó gyermeke az egyetlen, aki szemmel láthatóan sokat változott az utóbbi időben. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen sokat nőttek a magyar sztárcsemeték. 

Ezt is szeretjük