Berki Mazsi smink nélkül és kifestve: látványos a különbség a két kép között
Berki Mazsi előtte-utána fotóval mutatta meg, mennyit számít a profi smink.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Mazsi ruháktól kozmetikai termékeken és ételcégeken át a könyvekig számos terméket reklámoz több mint 170 ezres követőtáborral rendelkező Instagram-oldalán. 

Ilyenkor mesterfodrász és sminkes gondoskodik a külsejéről, hogy a profi fotós a legelőnyösebb képeket készíthesse róla. 

Berki Mazsi smink nélkül és profin kifestve

Berki Krisztián felesége azt sem titkolja, hogy volt már szépészeti beavatkozása: Berki valóságshow-jában a nézők is láthatták, amikor feltöltette a felső ajkát, amit túl vékonynak talált, nem volt vele kibékülve. Hajhosszabbítással és -pótlással is él, ugyanis nagyon vékony szálú a haja. 

Instagram-oldalán azt is megmutatta, hogyan néz ki edzés után, zsíros hajjal, valamint hajmosás után és egy profi sminkes által kifestve. 

"Előtte-után. Igen mindkettő én vagyok... habár az első képen eléggé nyúzott vagyok, na de az is én vagyok. Edzés után, zsíros hajjal. A második képen még mindig én vagyok, de mire képes egy kis smink... na meg a hajmosás. Azok közé tartozom , akik naponta moshatnának hajat hisz annyira vékony szálú a hajam. A sminkelés pedig nem az erősségem, a sminkemet barátnőm készítettet" - írta a montázshoz. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A kommentelők többsége szerint mindegyik képen szép, de van, akinek természetes, natúr arccal tetszik jobban, és egyesek úgy vélik, túl sok az arcfestéke. 

"Az első képen jobban nézel ki. Nekem a természetesség jobban bejön."  

"Te legalább vállalod smink nélkül is az arcodat!"

"Az első kép sokkal jobb a másodikon a smink olyan, mint egy farsangi maszk, így ne is sminkelj!"

"Szerintem az első kép a tuti. Tudom, neked tetszik a smink. Viszont biztosan lenne, aki szebben sminkelne ki és előnyösebben" - olvasható a hozzászólásokban.

Az Instagram sztárjai smink nélkül és kifestve

Rogán Cecília rengeteget változott az elmúlt években: nemcsak a frizurája lett más, és váltott barna hajszínről szőkére, az öltözködése is rengeteget változott. Ma már az is elképzelhetetlen, hogy egy-egy nyilvános eseményen ne profi sminkben jelenjen meg.

Képes összeállításunkban nem csak azt nézheted meg, hogyan néz ki Rogán Cecília sminkben és smink nélkül, de olyan, az Instagramon nagy követőtáborral rendelkező magyar sztárokat találsz, akik nagyon másképp néznek ki kifestve és természetes valójukban - így mutatjuk Sarka Katát vagy Zimány Lindát is!

Ezt is szeretjük