Berki Krisztián és felesége együtt plasztikáztattak - Mazsi feltöltette a száját
Berki Krisztián és Mazsi minden percet együtt töltenek, még plasztikáztatni is együtt mentek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián és felesége, Mazsi szinte mindennap 24 órában egymással vannak. A házaspár még a szépészeti beavatkozásokat is egymás társaságában végezteti el. 

Nem először keresték fel a szakembert, aki injekciós eljárással vette kezelésbe az arcukat: a férj a szeme alatti karikákat töltette fel ismét, a feleség pedig a száját. 

berki-mazsi-plasztika2
Fotó: Sláger TV

- Egy alkalommal már töltettem a felső ajkamon, mert elég keskeny. Olyan természetesre sikerült a beavatkozás, hogy alig néhányan vették észre a változást. A második alkalommal alakítunk még a formán, megőrizve a természetes hatást - árulta el a Sláger TV-n látható ÜBERKIrályban Mazsi, aki igencsak megsínylette a beavatkozást: könnyezve szenvedett meg a szépségért. 

Előtte-utána: a szájfeltöltés nem túl feltűnő, de azért a szakavatott szemek kiszúrják.
Előtte-utána: a szájfeltöltés nem túl feltűnő, de azért a szakavatott szemek kiszúrják.
Fotó: Instagram/Berki Mazsi

Berki Krisztián sem úszta meg fájdalommentesen a ráncfeltöltést. A 39 éves macsó ugyan azt állította, fájdalma és félelme nem volt komoly, a tűszúrások alatt mindvégig felesége kezét szorította. 

- Másfél-két éve már kezelték a karikákat a szemem alatt. Itt van az ideje egy újabb feltöltésnek. Az orvosom már ismer, előre bekészítette a kéjgázt, amit használni is fogok. Mazsira is számíthatok: félt, óv mindentől, és persze támogat, én pedig nagyon élvezem ezt - mondta Berki, aki a homlokráncait is plasztikáztatta. 

berki-krisztian-plasztika
Fotó: Sláger TV

Berki Mazsi nem csak a saját szépészeti beavatkozását viselte rosszul, a férje plasztikája alatt kis híján elájult. 

- Ahogy néztem Krisztián kezelését, és láttam, mennyire fáj neki, ájulásközeli állapotba kerültem. Egyszer csak megszédültem, éreztem, hogy kimegy a vér a testemből, így azonnal leültem. Tudtam, hogy szüksége van rám, így odagurultam hozzá a székkel, hogy végig foghassa a kezem - mesélte a sztárfeleség.

Kelemen Anna plasztika előtt és után

Kelemen Anna 19 évesen feküdt először kés alá melleivel, mert fel akarta hívni magára a figyelmet. Összesen négy mellnagyobbításon és számtalan más plasztikai és esztétikai beavatkozáson van túl, így szájfeltöltéseken és orrplasztikán. Nézd meg, az arcát mennyire megváltoztatta a sok szépészeti beavatkozás!

Ezt is szeretjük