Berki Krisztián végre megmutatta esküvői fotójukat - Mazsi ilyen gyönyörű menyasszony volt
Berki Krisztián két alkalommal is feleségül vette Mazsit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián és Mazsi 2018 elején szerettek egymásba, akkora nagy volt a szerelem köztük, hogy nem akartak sokáig várni az esküvővel sem. Az Instagram-oldalukon egyre több olyan poszt jelent meg, ami arra adott gyanút, hogy a sztárpár titokban összeházasodott, ráadásul Mazsi is átírta a vezetéknevét Berkire. Végül 2018 őszén, a TV2-n futó A legbátrabb páros című műsorban derült ki, hogy tényleg összeházasodtak.

Eddig egy esküvői fotót sem mutattak, ám a Hot! magazin kedvéért interjút adtak a nagy nappal kapcsolatban, természetesen a képek sem maradhattak el. Az alábbi fotó már a Maldív-szigeteki nászútjukon készült, ott vette el Berki Krisztián másodszor Mazsit, előtte pár hónappal Magyarországon egy polgári szertartás keretében mondták ki a boldogító igent. A második esküvőjük dátumát az első évfordulójuk napjára, 2019. január 26-ára tűzték. Mazsi egy gyönyörű Sármán Nóra-kreációt viselt, nagyon szép menyasszony volt benne.

A magyarországi esküvőjükről elárulták, hogy lánykérés nélkül kezdték meg a szervezést.

- Amikor felvettük a kapcsolatot egy vidéki anyakönyvvezetővel, úgy voltunk vele, hogy tudjuk le gyorsan a hivatalos részét. Őszintén, nem gondoltuk, hogy ennyire meghitt és szép lesz majd, amikor aláírjuk a házassági levelet. Bevallom férfiasan, én is sírtam a nagy napon - emlékezett vissza Berki Krisztián.

A polgári esküvőjük mind a kettőjük emlékében életük legboldogabb napjaként él, ám Berki úgy érezte, valóra kell váltania újdonsült felesége nagy álmát, ugyanis Mazsi mindig arról ábrándozott, hogy mezítláb, a homokban mondja ki a boldogító igent. Ezért titokban megszervezte az egész ceremóniát, még Mazsi ruháját is ő választotta ki. A 39 éves sztár szerint élete legjobb döntésének tartja, hogy feleségül vette a szerelmét. Elárulták azt is, hogy a jövőben mind a két esküvőjük évfordulóját megünneplik.

Berki Mazsi bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted Berki Mazsi bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük