Berki Krisztián elképesztő luxusban él - Évi 20 milliót költ csak fehér ingekre
Berki Krisztián fehér ingei kézzel készülnek, és egy darabot kizárólag egyszer hajlandó viselni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián hol sportos ruhában, hol elegáns öltönyben jelenik meg, csak egy dolog változatlan a szettjeiben: a vakítóan fehér ingjei. Ehhez az egy ruhadarabhoz még a nyaralásán is ragaszkodik Berki, aki büszke arra, hogy megjelenése kifogástalan.

- Sokan azt mondják, hogy sznob vagyok, de én azt gondolom, hogy egy klasszikus, igényes férfimodellt testesítek meg itthon. Ha én stílusról és eleganciáról beszélek, akkor azt meg tudom mutatni magamon, hogyan is néz ki. Először valakinek legyen stílusa, utána kérdezzen meg engem, hogy jó vagy nem, mert ehhez is én értek - mondta a Sláger TV-n esténként jelentkező ÜBERKIrályban.

berki-krisztian
Fotó: Sláger TV

Berki Krisztián rengeteget költ a hófehér ingekre, azok ugyanis kézzel készülnek, és egy darabot kizárólag egyszer hajlandó viselni: mindennap újat vesz fel, egy használat után pedig el is köszön az ingektől. 

- 60 és 100 ezer forint között vannak ezek a kézzel készült, minőségi ingek. Ha ezt beszorozzuk az év minden napjára, 20 millió körüli nagyságrendről beszélünk. Szóltam a feleségemnek, hogy ezt az összeget tegye félre. Ő gondoskodik arról is, hogy miután egyszer felvettem egy inget, annak mi lesz a sorsa.

Én ugyanis még egyszer nem veszem fel azokat, amik egyszer már voltak rajtam

- jelentette ki Berki, akinek a felesége nehezen viseli férje ruhamennyiségét, különösen azt a 60-80 db öltönyt, amely a gardróbjukban áll.

berki-krisztian-mazsi
Fotó: Sláger TV

- Nonszensznek tartom, hogy Krisztiánnak az év minden napjára kell egy ing. Nekem sincs az év minden napjára másik ruhám, de nem szólok bele. Ez az ő döntése, az ő dolga - árulta el Mazsi, aki Berki Krisztián ingeinek átvételekor olykor a saját részére is készíttet egy-egy alkalmi darabot.

Berki Mazsi bikiniben

Berki Krisztián és felesége a rajongókkal is szereti megosztani, hogy milyen szép helyeken nyaralnak, a vízközeli vakációkon számos bikinis fotó található az Instán Mazsiról. Berki Krisztián szerelmének gyönyörű, karcsú alakja van, a modellek is megirigyelhetik a testét. Képes összeállításunkban megnézheted Berki Mazsi bikinis fotóit.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük