Hódi Pamela túltolta a botoxot - A plasztikától lebénult az arca
Hódi Pamela bevallotta, hogy botoxoltatott az Ázsia Expressz 2 forgatása előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela a mellét bevallottan plasztikáztatta, ám a botoxnak egészen az Ázsia Expressz 2 forgatásáig nemet mondott. Az utazás előtt azonban rábeszélték, hogy essen túl a szépészeti beavatkozáson, mert ráncos a homloka. Nem kellett volna, mert a TV2 celebes reality műsorának hétfő esti adásában azt a feladatot kapták a versenyzők, hogy a világhírű Kathakali Színházban sajátítsanak el néhány dolgot a profi színészektől. 

Hódi Pamelának indiai tanítóját utánozva öt érzelmet kellett volna az arcával bemutatni, de a feladat nem igazán sikerült jól, mert a szemöldökétől felfelé az arca lebénult az utazás előtt kapott botoxinjekcióktól. 

- Én a számmal fogom csinálni, mert nem megy a szemöldökömmel. Nem tudok mimikákat csinálni. Életemben soha nem voltam botoxon, de az út előtt életemben először elmentem, mert rábeszéltek, azt mondták, full ráncos a homlokom. Azt mondtam, jó, elmegyek, kipróbálom. Most meg nem megy össze a szemöldököm, erre ilyen faladatot kapok, hogy ráncoljam - panaszkodott az Ázsia Expressz 2-ben újonnan kapott versenyzőtársának, Bereczki Krisztiánnak.  

hodi-pamela-bereczki
Fotó: TV2/Ázsia Expressz 2

Hódi Pamela az utazás előtt három nappal a homlokába és a szeme köré fecskendeztetett botoxból, de nem tudta, hogy a beavatkozás pár napig ilyen mellékhatással jár. Nem akarta nagydobra verni, de nem bánja, hogy az Ázsia Expressz 2-ben őszinte volt - mondta a Borsnak

Nem vagyok vetítős típus, bár szívem szerint azért nem vertem volna nagydobra. De nem bánom, hogy őszinte voltam, és a botoxot sem egyébként. Volt ugyanis három mély ránc a homlokomon, örülök, hogy eltűntek, és azóta a mimikai problémáim is megoldódtak - árulta el a napilapnak.

Magyar sztárok smink nélkül és kifestve

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a hazai hírességek, ha nincsenek kifestve. Hódi Pamela mellett láthatod Sarka Katát, Liptai Claudiát vagy éppen Vasvári Vivient smink nélkül.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük