Erre még nem volt példa az Ázsia Expresszben - A TV2 döntése mindenkit meglepett
Az Ázsia Expressz 2 vasárnapi különkiadásában kiderült, az egyik kieső visszaszállhat a versenybe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela és Huszár Zsófi lett az Ázsia Expressz 2 első kieső párosa a péntek esti adásban, egyikük azonban mégis folytathatja tovább a versenyt, mert a reality készítő az idei évadban bevezettek egy új szabályt. 

A két női versenyzővel Ördög Nóra a vasárnap esti extra adásban közölte, hogy el kell dönteniük, melyikük él a lehetőséggel. Huszár Zsófi kapásból rávágta, hogy egyértelműen Pameláé kell, hogy legyen a második esély, ő már szeretne hazamenni, Hódi Pamela pedig azt mondta, számára nem kérdés, hogy marad-e. Ő már a pénteki kiesésük után is azt mondta, az erős párosokat elnézve tisztában volt vele, hogy Zsófival nem nyerhetnek, de nem szeretett volna elsőként kiesni.

Kiderült, Ördög Nóra a második hét kieső párosának is ugyanezt a lehetőséget ajánlja fel, így az eheti kieső páros egyik tagja lesz Hódi Pamela új társa, akivel a harmadik héten szállnak vissza a versenybe.  

- Nagyon boldog voltam, hogy újrakezdhetem a játékot, mert éreztem, hogy bennem ettől kicsit több van, amit meg szeretnék mutatni, és meg sem fordult a fejemben egy pillanatig sem, hogy haza szeretnék menni - mondta a harmincéves híresség.

A műsorvezető azt is közölte vele, hogy az új fejleményt titokban kell tartania, egyelőre a többiek előtt sem mutatkozhat, nem tudhatják meg, hogy nem utazott haza.

Facebook-posztja alapján az egyedüllét és az egyhetes várakozás lelkileg nagyon megviselte Hódi Pamelát. 

hodi-pamela-huszar-zsofi
Fotó: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal

- Nagyon sok feszültség lesz, lelkileg nagyon sok kis érzelmi megborulás lesz.

Nagyon sok minden fog még itt történni!

- ezt Hódi Pamela már a ma reggeli Mokkában mondta arról, mire számíthatnak az Ázsia Expressz 2 nézői, miután visszaszáll a versenybe. 

Magyar sztárok smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a hazai hírességek, ha nincsenek kifestve. Hódi Pamela mellett láthatod Sarka Katát, Liptai Claudiát vagy éppen Vasvári Vivient smink nélkül.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük