Ördög Nóra dögös fürdőruhában - Férje készítette az egzotikus fotókat
Ördög Nóráról egzotikus helyszíneken készültek fürdőruhás fotók.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nánási Pál kedvenc fotótémája a felesége, Ördög Nóra a múzsája, ez a fotóművész posztjaiból is kitűnik. Nánásiék két gyerekükkel, Micivel és Vencivel sokat utaznak, így az Ázsia Expressz 2-be is ismét együtt vágott bele a család idén tavasszal. Srí Lanka, India és Thaiföld felfedezése előtt az év elején már megjárták a Karib-tenger térségét is egy óceánjáró hajóval. 

Az egzotikus helyszíneken Nánási Pál fürdőruhás fotókat is készített gyönyörű feleségéről. Találunk köztük naplementében, türkizkék vízben, homokos tengerparton vagy pálmafa tövében készültet is. 

"Vannak pillanatok, amelyek annyira tökéletesek, hogy az ember legszívesebben megállítaná az időt, vagy legalábbis szeretné megörökíteni amennyire csak lehet, hogy újra és újra átélhesse. Ez a naplemente Srí Lankán az óceán partján pontosan ilyen volt. Szerencsére velem volt a fényképezőgépem és a model, akit a legtöbbször fotóztam az elmúlt majd' 11 évben…" - írta Nánási Pál a homokban fekvő felesége fotójához. 

 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük