Nem tudott leállni a plasztikával - Kelemen Anna szörnyűnek találja magát régi képein
Kelemen Anna nem tud leállni a plasztikai beavatkozásokkal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kelemen Anna 19 évesen feküdt először kés alá melleivel, mert fel akarta hívni magára a figyelmet. Összesen négy mellnagyobbításon és számtalan más plasztikai és esztétikai beavatkozáson van túl, így szájfeltöltéseken és orrplasztikán. Saját bevallása szerint azóta függ a sebészkéstől, mióta elkezdték érdekelni a fiúk, és alkotott egy víziót magában arról, hogy hogyan is néz ki egy jó nő - mesélte az RTL Klub szerda esténként jelentkező, Toplista című műsorában.

- Az elsőt, azt nagyon hamar megszokja az ember, és elmegy a saját testének a normális látása. Nálam ez elég hamar megtörtént. Egy időben azt gondoltam, hogy minél nagyobb a mellem, annál kisebbnek fogok kinézni. Ez nem feltétlenül volt így. Amikor felszed az ember öt-hat kilót, és van egy nagy melle, akkor tényleg olyan, mint egy nagydarab asszony.

Az ajakfeltöltés ez szintén olyan volt, hogy egy időben nézem én is magamról vissza a régi képeket, és szörnyű.

Szinte alaktalan, és volt az az időszak, amikor nagyon sok lány szaladgált ilyen szájjal. Nem vonzó. Nekem mai szemmel nem tetszik. Ma azt gondolom, hogy határeset, ahogy van az én arcomon, arányosan elfér - mesélte az RTL Klub műsorában. 

2005-ben, amikor második lett egy férfimagazin szépségversenyén, még Annácskának hívta mindenki. Saját bevallása szerint a szerepbe úgy beleélte magát, hogy valahol azzá vált. 2015-ben aztán sokkal klasszikusabb stílusra igyekezett váltani, és pszichológus segítségét kérte, hogy fel tudja dolgozni az addigi életét.

- Nálam biztos, hogy okozott torzulást a személyiségemben, vagy olyanná váltam, aki nagyon meg akar felelni, van egy elvárása önmagával szemben - nyilatkozta a Toplista Leglátványosabb plasztikai beavatkozások a sztárvilágban című részében.

Nézd meg, Kelemen Anna arcát mennyire megváltoztatta a sok plasztikai beavatkozás!

Ezt is szeretjük